ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κέντρο Υγιούς Γήρανσης με έδρα την Τεγέα | Δημήτρης Πτωχός: «Ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων συμπολιτών μας»

Κέντρο Υγιούς Γήρανσης, με τη στήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – Βιοχάλκο, εγκαινιάστηκε και θα λειτουργεί με έδρα την Τεγέα, στον Δήμο Τρίπολης.

Στην τελετή των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου, o Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως: «Αυτό το σημαντικό έργο αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, και την προαγωγή της υγιούς και ενεργού γήρανσης», ενώ ευχαρίστησε τους εμπνευστές, το Στασινοπούλειο Ίδρυμα, τους υπαλλήλους και όσους συνέβαλαν για να γίνει το Κέντρο Υγιούς Γήρανσης πραγματικότητα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου, το Στασινοπούλειο Ίδρυμα, τους εργαζόμενους του Κέντρου, και φυσικά όλους εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Η παρουσία σας αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους ηλικιωμένους μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εύχομαι το Κέντρο “Μέντωρ” να εκπληρώσει με επιτυχία την αποστολή του και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και την ευημερία όλων μας», σχολίασε, κλείνοντας, ο Περιφερειάρχης.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκπροσώπησαν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Μαρία Οικονομάκου, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button