ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ελπίς : Έκλεισε η εθνική οδός στο ύψος της λεωφόρου Αθηνών – Να κλείσουν τα καταστήματα στις 19:00 προτείνει η γ.γ Εμπορίου

Η κατάσταση με την κακοκαιρία θα επανεκτιμηθεί τις πρωινές ώρες τις αυριανής ημέρας προκειμένου να δοθούν νεότερες κατευθύνσεις από τη ΓΓ Εμπορίου – Έκλεισε η εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προτείνει στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και για λόγους ασφαλούς μετάβασης των εργαζόμενων στις κατοικίες τους, να ολοκληρώσουν τη λειτουργία τους, σήμερα Δευτέρα 24/01/2022 στις 19:00.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή παροτρύνει το καταναλωτικό κοινό να αποφεύγει τις μετακινήσεις με σκοπό την αγορά μη απολύτως αναγκαίων αγαθών μετά τις 19:00 της σημερινής ημέρας.

Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις πρωινές ώρες τις αυριανής ημέρας προκειμένου να δοθούν νεότερες κατευθύνσεις.

Έκλεισε η εθνική οδός στο ύψος της λεωφόρου Αθηνών

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Ελπίδα με την κατάσταση στο εθνικό οδικό δίκτυο να είναι δύσκολη.

Γι’ αυτό τον λόγο έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της λεωφόρου Αθηνών στο ρεύμα προς Λαμία. Από νωρίς το απόγευμα χιονίζει σε όλη την Αθήνα και τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων να είναι πολλά.

Προμηνύεται άλλωστε μια δύσκολη νύχτα με έντονες χιονοπτώσεις και την θερμοκρασία να είναι ιδιαίτερα χαμηλή και όλοι θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button