ΕΛΛΑΔΑ

Ιστορία που προκαλεί θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε 28χρονος μετά από απίστευτη ταλαιπωρία από νοσοκομείο… σε νοσοκομείο

Ο 28χρονος μεταφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο λόγω έλλειψης ιατρικού εξοπλισμού (βίντεο)

Οι παθογένειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας φαίνεται πως αποδείχτηκαν μοιραίες για έναν 28χρονο από την Φαλάνη Λάρισας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ με τις μεταφορές από νοσοκομείο σε νοσοκομείο λόγω έλλειψης ιατρικού εξοπλισμού.

Το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρει στο Open και την εκπομπή Ανοιχτή Επικοινωνία ο δημοσιογράφος Γιάννης Παιδής, ένιωσε ενοχλήσεις και αδιαθεσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα βαρύ και εκτίμησαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί είτε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας είτε στο Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς είναι τα μόνα νοσοκομεία στη Θεσσαλία που διαθέτουν στεφανιογράφο, ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπει κάποιο stent στον ασθενή.

Αυτή η έλλειψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και το γεγονός πως δεν έγινε δεκτός στο Πανεπιστημιακό και χρειάστηκε να φύγει στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν οι βασικοί παράγοντες που δεν μπόρεσε να βοηθηθεί ο 28χρονος.

Αναγκαστικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο 60 χιλιόμετρα μακριά. Εκεί οι γιατροί στα Τρίκαλα έδωσαν μάχη για να τον κρατήσου στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, λόγω του ότι υπάρχει έλλειψη μονάδας για την νεκροψία – νεκροτομή, η σορός του θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button