Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με δημοσιεύματα – Αρκετά ανέχτηκα, σιχάματα όλοι, δεν έχω γκόμενο κανέναν ευρωβουλευτή

Η Instagrammer ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων που υποστήριξαν ότι έχει σχέση με τον Νίκο Παππά
Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από βίντεο στο TikTok, καταγγέλλοντας τηλεοπτικές εκπομπές, ειδησεογραφικά sites και δημοσιογράφους για τα ρεπορτάζ που τη θέλουν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να διατηρεί σχέση με τον Νίκο Παππά. Με έντονο ύφος, η Instagrammer διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ερωτική σύνδεση με τον ευρωβουλευτή, ξεκαθαρίζοντας ότι τη συγκεκριμένη βραδιά διασκέδαζε στα μπουζούκια αποκλειστικά με την παρέα της.
Παράλληλα, κατήγγειλε τη χρήση του ονόματός της για clickbait, κατηγορώντας τα μέσα ενημέρωσης ότι δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις εις βάρος της. Υπογράμμισε πως, ως μητέρα, δεν μπορεί να επιτρέπει τη διασπορά αναληθών πληροφοριών για την προσωπική της ζωή, ενώ προχώρησε και σε επίσημη διάψευση μέσω δελτίου Τύπου.
Στο ίδιο βίντεο τόνισε, ότι υπήρξε πάντα μονογαμική και αφοσιωμένη στις σχέσεις της και απέρριψε κάθε ισχυρισμό περί εφήμερων σχέσεων. Κλείνοντας, επισήμανε πως δεν θα αφήσει πλέον τέτοια δημοσιεύματα να πλήττουν την υπόληψή της και γι’ αυτό προχώρησε σε επίσημη διάψευση μέσω δελτίου Τύπου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιείται το όνομά της για παραπλανητικούς σκοπούς.
Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε: «Άφησα τον Πάρη σχολείο και γύρισα σπίτι τώρα με λίγο ήσυχο κεφάλι και ηρεμία να μιλήσουμε λίγο για ένα θέμα το οποίο έχει βουίξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που λες βρέθηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη από τον Δημήτρη, και βγήκαμε μαζί με την κολλητή μου, το αγόρι της και την παρέα μας από Αθήνα στα μπουζούκια. Τι το θελα η έρημη και τόλμησα να βγω;» και πρόσθεσε: «Για να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να δω δεκάδες δημοσιεύματα σε όλα τα “αξιόλογα” και μη περιοδικά, online σάιτ και έπειτα σε εκπομπές κλπ να μου χρεώνουν σχέση ερωτική αναστροφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάω, δεν συναναστρέφομαι, δεν χόρευα, δεν τσουγκρίσαμε το ποτήρι μας, δεν δεν δεν. Ο λόγος για τέτοια άρθρα με τίτλους “ξεφάντωσαν στα μπουζούκια”, “όλη η αλήθεια για την σχέση τους”», συμπλήρωσε.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, τόνισε: «Τα κοιτάω και λέει φωτογραφίες και βίντεο και λέω τι φωτογραφίες ρε παιδιά; Χωρίς να πολυλογώ σου βάζω το βίντεο που δείχνει να ξεσαλώνω και να χορεύω με τον ευρωβουλευτή τον τάδε. Πραγματικά δεν γνωρίζω, δηλαδή να πεις ότι… δεν τον ξέρω. Στο βίντεο με βλέπεις με την κολλητή μου και το αγόρι της με τους φίλους της από την Αθήνα και βλέπεις κάποια στιγμή ένα ψηλό κεφάλι πίσω μου με τον οποίο δεν έχω αλληλεπιδράσει, δεν τον έχω κοιτάξει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, κοιτάω μπορστά φουλ πίστα και χορεύω και διασκεδάζω με την παρέα μου. Και ξαφνικά βρίσκομαι χρεωμένη με έναν γκόμενο και θα μου πεις χέσ@ μας τώρα Ιωάννα, όχι δεν είναι έτσι. Γιατί κάποια στιγμή μπορεί για εσένα να είμαι εύκολος στόχος αλλά είμαι μανούλα, έχω ένα παιδάκι, το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη αύριο μαθαύριο να πατάει στο google και να βλέπει ότι κάθε εβδομάδα έχω έναν άλλο γκόμενο, γιατί δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο, πάντα ήμουν τελείως μονογαμική, πολύ focus στην σχέση μου. Κάτι τέτοιο που έχει βγει, το οποίο είχε κάποια διάρκεια, είχα κάποια συναισθήματα, υπήρχε κάτι…», σημείωσε.
Κλείνοντας, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Οπότε δεν θα το πάρω με ελαφριά καρδιά πλέον. Εχθές έστειλα δελτίο τύπου επίσημα για να απαντήσω και να διαψεύσω όλα αυτά τα δημοσιεύματα τα οποία με δυσφημούν, έχουν σκοπό να θίξουν την υπόληψή μου. Δεν με απασχολεί καθόλου εάν πουλάει το όνομά μου, δεν θα επιτρέψω στο εξής προκειμένου να προστατέψω εμένα και το παιδί μου, να βγαίνει ο κάθε ένας και να χρησιμοποιεί το όνομα μου με τέτοιο τρόπο σαν clickbait και χωρίς να έχει καν, καν δηλαδή τι να σου πω βρε παιδάκι μου, να πήγαινα στα μπουζούκια και να τον φάσωνα να έλεγα “να ρε Ιωάννα δεν πρόσεχες ρε ψυχούλα μου”».
Η ανακοίνωση των δικηγόρων της
Η Ιωάννα Τούνη διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τη συνδέουν ερωτικά με τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της. Όπως διευκρίνισε, το βίντεο που τη δείχνει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στις 14 Μαρτίου και παρουσιάστηκε ως κοινή τους έξοδος είναι παραπλανητικό, καθώς δεν βρισκόταν καν στο ίδιο τραπέζι με τον πολιτικό. Μέσω των δικηγόρων της, Μαρίας Αλμπαντάκη και Αναστάσιου Ντούγκα, η γνωστή Instagrammer τόνισε με δελτίο Τύπου στις 18/3 ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και συκοφαντικοί, παραβιάζοντας τόσο το δικαίωμά της στην ιδιωτική ζωή όσο και τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης χειρίζονται τέτοια θέματα, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την προστασία της προσωπικής ζωής και της οικογένειας – ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνη, ως μητέρα ανήλικου παιδιού. Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως δεν διατηρεί καμία σχέση, ούτε φιλική, με τον Νίκο Παππά.
Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σχετικά με την παρουσίαση και αναπαραγωγή από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, περιοδικά και ιστοσελίδες, ειδήσεων και φημολογιών υπονοώντας ότι διατηρώ ερωτική σχέση ή επαφή με τον κ. Νικόλαο Παππά, θα πρέπει να σημειωθούν τα εξής:
Τις τελευταίες ώρες παρουσιάζονται σωρηδόν στο διαδίκτυο, τα περιοδικά και τις τηλεοπτικές εκπομπές αναληθείς ειδήσεις υπονοώντας ότι διατηρώ ερωτική σχέση ή επαφή με τον Ευρωβουλευτή Νικόλαο Παππά, τις οποίες διαψεύδω κατηγορηματικά και οι οποίες θα πρέπει να σταματήσουν εδώ! Με το παρόν σας δηλώνω ότι όλα όσα διαδίδονται και αναπαράγονται περί δήθεν διατήρησης ερωτικής μου σχέσης ή οποιασδήποτε επαφής με τον κ. Παππά, παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου, τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας της προσωπικότητας του ατόμου, το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ, αλλά και τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και την κείμενη Νομοθεσία και είναι ΨΕΥΔΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΕ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Περαιτέρω, εκφράζω την έντονη ενόχληση μου για τον τρόπο με τον οποίο τέτοιου είδους ζητήματα παρουσιάζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να τηρείται η απαιτούμενη ευαισθησία και χωρίς κανένα σεβασμό στο θεσμό της οικογένειας, δεδομένου ότι είμαι μητέρα ενός ανηλίκου τέκνου. Η δημόσια διάδοση και αναπαραγωγή τέτοιων θεμάτων, προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου, ως ατομικό δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα! Οι ψευδείς ειδήσεις και φημολογίες που διαδίδονται αμείωτα και προκλητικά από την Κυριακή 16-03-2025 μέχρι και σήμερα θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου ενώ προσβάλλουν βάναυσα την προσωπική και την οικογενειακή μου ζωή προκαλώντας έντονη αναστάτωση και ένταση.
Η μοναδική αλήθεια είναι ότι με τον ανωτέρω δεν μας συνδέει καμία σχέση ούτε καν φιλική, πολλώ δε μάλλον ερωτική! Τονίζω δε ότι κατά την έξοδο μου την Παρασκευή 14-03-2025 σε νυκτερινό κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία βιντεοσκοπήθηκα χωρίς τη συναίνεση μου και παρουσιάστηκε ψευδώς ότι διασκεδάζαμε με τον κ. Παππά, δεν βρισκόμασταν ούτε καν στο ίδιο τραπέζι καθώς η έξοδος μας δεν ήταν κοινή. Πέραν της προσβολής στην προσωπικότητα μου οι διαδόσεις αυτές επιφέρουν σοβαρές συνέπειες στην ομαλή εξέλιξη της προσωπικότητας του ανηλίκου τέκνου μου, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα την ψυχολογική του ισορροπία και την ομαλή κοινωνική του ανάπτυξη.
Πρωταρχικό μου μέλημα είναι η συναισθηματική σταθερότητα και η ψυχική ευημερία τόσο του παιδιού μου όσο και η δική μου και ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ότι θα κινηθώ νομικά κατά οποιασδήποτε δημόσιας αναφοράς σε προσωπικά μου ζητήματα που επηρεάζει άμεσα την ψυχολογική του ισορροπία και την ομαλή κοινωνική του ανάπτυξή! Σε κάθε, δε, περίπτωση ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι δεν επιθυμώ την αναπαραγωγή ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, οι οποίες αφορούν την προσωπική μου ζωή και θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου. Με τις ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ έχετε προσβάλλει την προσωπικότητα μου και ειδικότερα την τιμή και την υπόληψη μου, την ψυχική μου υγεία και τον συναισθηματικό μου κόσμο καθώς και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας μου αλλά και της προσωπικότητας του ανηλίκου τέκνου μου.
Για τους ανωτέρους λόγους, ΣΑΣ ΚΑΛΩ με την παρούσα αναφορά μου και προς αποφυγή δικαστικών διενέξεων, να μην επαναλάβετε στο μέλλον την προσβολή της προσωπικότητας μου. Ειδικότερα σας καλώ να μην δημοσιεύσετε τίποτα σχετικό στο μέλλον περί της δήθεν διατήρησης ερωτικής σχέσης ή οποιασδήποτε επαφής με τον κ. Νικόλαο Παππά ή να εκφράσετε υπόνοιες για την ύπαρξη αυτής με σχόλια, δηλώσεις και ρεπορτάζ και ΔΗΛΩΝΩ ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση του ονόματος, της τιμής και της υπόληψης μου αλλά και της προστασίας της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας εμού και του ανηλίκου τέκνου μου έναντι όλων όσων ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου!
πηγή: protothema.gr