ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη αντίδραση του γυμναστή: «Αστειεύομαι με τα παιδάκια» – «Είναι πολύ πιο μικρός από την ηλικία του» λέει ο πατέρας του

Για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από γονείς μαθητών στον Ασπρόπυργο, μιλάει ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή (βίντεο)

Στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από γονείς μαθητών του 30χρονου γυμναστή στον Ασπρόπυργο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από καθηγητή, είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα

«Αστειεύομαι με τα παιδάκια, είμαστε φίλοι», δήλωσε ο γυμναστής από τον Ασπρόπυργο στον πατέρα του, όπως είπε ο τελευταίος, μιλώντας στο Live News για τις καταγγελίες που έρχονται στο προσκήνιο.

Ο πατέρας του 30χρονου τόνισε πως ο γιος του έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ και σε συζήτηση που είχαν του ανέφερε ότι έχει φιλική σχέση με τους μαθητές.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, ο (…), δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός είναι ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή την στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: “πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ», “μπαμπά”, μου λέει, “είμαστε φίλοι με τα παιδιά”», δήλωσε ο πατέρας του γυμναστή στο Live News. 

«Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. Μου λέει: «μπαμπά τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» μου λέει, «είναι παιδάκια, πήγα να τα προσεγγίσω» δηλαδή ο (…) πάντα έλεγε ότι: «θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος». Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει στον (…)», είπε.

«Ο (…) είναι ένα παιδί μάλαμα, όχι επειδή είναι γιος μου, προς Θεού. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω: «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει: «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;». Το διαχειρίζεται αλλά φοβάμαι», κατέληξε.

Με πληροφορίες από newsit και MEGA

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button