ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η Μotor Oil προχωρά σε νέο πενταετές πρόγραμμα στήριξης των Δήμων Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων

Δωρεά 50 εκατ. ευρώ της MOTOR OIL για έργα κοινής ωφέλειας και υποδομής σε Αγίους Θεοδώρους, Ίσθμια και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας και του Δήμου Κορινθίων

H Motor Οil εδώ και 50 χρόνια στηρίζει με συνέπεια, φροντίδα και με αληθινό κοινωνικό έργο τις τοπικές κοινωνίες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Σε αυτή την κατεύθυνση και συνεχίζοντας αυτή την αποστολή με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον,
πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη 21 Μαρτίου συνάντηση των εκπροσώπων της Εταιρείας και των θεσμικών φορέων των τοπικών κοινωνιών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η ειλικρινής σχέση
εμπιστοσύνης μεταξύ της Motor Oil και των ανθρώπων των περιοχών που δραστηριοποιείται η Εταιρεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γενικός Διευθυντής του Διυλιστηρίου κ. Μιχαήλ-Ματθαίος Στειακάκης ανακοίνωσε την πρωτοβουλία υλοποίησης πενταετούς προγράμματος στήριξης των Δήμων και των Δημοτών με έργα κοινής ωφέλειας και υποδομής με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών, πάντα σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους.

Το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Δήμων (Κορινθίων & Λουτρακίου-ΠεραχώραςΑγίων Θεοδώρων) και του Βαρδινογιάννειου Ιδρύματος υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της
προόδου των τοπικών κοινωνιών της περιοχής, με έμπρακτο τρόπο, όπως λειτουργεί η Motor Oil από την ίδρυση της έως σήμερα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Διυλιστηρίου κ. Μιχάλης Στειακάκης δήλωσε σχετικά: «Ζούμε και λειτουργούμε εδώ και μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη και η ευημερία των δημοτών. Συνεχίζουμε έτσι – πιο δομημένα – αυτό που επί 50 χρόνια κάνουμε, να είμαστε δηλαδή πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία.»

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button