ΔημοτικάΛΟΥΤΡΑΚΙ

Γιώργος Γκιώνης: Το Λουτράκι «έβγαλε» Δήμαρχο – «Βούλιαξε» από κόσμο η Ελ. Βενιζέλου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

«Πλημμύρισε» το Λουτράκι από ψηφοφόρους της “Παρέμβασης Πολιτών” του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της “Παρέμβασης Πολιτών” του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη στο Λουτράκι.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον κεντρικό δρόμο στο σημείο που βρίσκεται το γραφείο (Ελευθερίου Βενιζέλου 37) για να παρακολουθήσει από κοντά την εκδήλωση και να δώσει ευχές στον νυν Δήμαρχο για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου.

Περισσότερα από 450 άτομα βρέθηκαν έξω από το γραφείο και «ανάγκασαν» την αστυνομία να διακόψει την κυκλοφορία για λίγη ώρα.

Στην σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την στήριξη και την δύναμη που του δίνουν. Βλέποντας τον παλμό και τους εκατοντάδες υποστηρικτές, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας, «πάμε για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή, πάμε δυναμικά μπροστά»

Επόμενο ραντεβού της “Παρέμβασης Πολιτών” είναι στο Αλεξάνδρειο, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 20:00, όπου ο Δήμαρχος θα κάνει έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει την τετραετία που πέρασε, θα ενημερώσει για την εξέλιξη των μεγάλων έργων που ολοκληρώνονται σύντομα και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους συμβούλους που έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο.

Ένα νέο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, με τα 2/3 των υποψηφίων να είναι νέες παρουσίες που δεν έχουν θέσει ποτέ υποψηφιότητα σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε εικόνες από την χθεσινή βραδιά των εγκαινίων:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button