ΔημοτικάΚΟΡΙΝΘΙΑΛΟΥΤΡΑΚΙ

Γιώργος Γκιώνης: «Πάμε γερά από την πρώτη Κυριακή» – Περισσότεροι από 600 άνθρωποι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην “Παρέμβαση Πολιτών”

Σε ένα κατάμεστο “Αλεξάνδρειο”, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης έκανε απολογισμό της τετραετίας και παρουσίασε το πρόγραμμα της επόμενης θητείας του

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και αρχηγό του συνδυασμού “Παρέμβαση Πολιτών”, Γιώργου Γκιώνη, στο “Αλεξάνδρειο”.

Το συνεδριακό κέντρο αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου, αφού πέρα από τις θέσεις των καθήμενων (400 άτομα) που ήταν ασφυκτικά γεμάτες, υπήρχαν και άλλα 200-250 άτομα που στέκονταν είτε όρθια, είτε στα θεωρεία.

Ο κόσμος ήρθε από όλες τις περιοχές του Δήμου, από το Λουτράκι, τους Αγίους Θεοδώρους, την Περαχώρα, τα Ίσθμια, τα Πίσια και τον Σχίνο.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Γκιώνης έκανε μία αναφορά στα πεπραγμένα της τετραετίας που πέρασε και στην συνέχεια παρουσίασε το νέο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του Δήμου. (Σε επόμενο άρθρο θα παρουσιάσουμε τις προγραμματικές εξαγγελίες του Δημάρχου)

Στο τέλος και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της “Παρέμβασης Πολιτών”.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την χθεσινή βραδιά:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button