ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Γιώργος Γκιώνης: Οι υποψήφιοι από τους Αγίους Θεοδώρους για το δημοτικό συμβούλιο

Προσωπικότητες με αναγνωρισμένη προσφορά στην τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων εντάχτηκαν στο ισχυρό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Παρέμβαση Πολιτών”

15 ημέρες έμειναν για τις δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου 2023. Οι συνδυασμοί έχουν επικυρώσει τα ψηφοδέλτια με τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων στο Πρωτοδικείο και πλέον όλοι έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο συνδυασμός “Παρέμβαση Πολιτών” του νυν Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, για τους Αγίους Θεοδώρους κατάφερε να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο για το δημοτικό συμβούλιο, 13 υποψήφιους με ισχυρές προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία, είτε από αυτοδιοικητική θέση είτε από την συμμετοχή τους σε φορείς και συλλόγους.

Να θυμίσουμε ότι, βάση του νέου εκλογικού νόμου στο κάθε ψηφοδέλτιο συνδυασμού θα αναγράφονται όλοι οι υποψήφιοι για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Μετά το ονοματεπώνυμο του κάθε υποψηφίου, θα αναφέρεται σε παρένθεση το δημοτικό διαμέρισμα που εκπροσωπεί. Ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει σταυρό προτίμησης σε έως και τέσσερις υποψήφιους, ανεξάρτητα με την περιοχή που εκπροσωπούν.

Στο δημοτικό διαμέρισμα των Αγίων Θεοδώρων, το σύνολο των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν από όλους τους συνδυασμούς είναι 6.

Ας γνωρίσουμε τους υποψήφιους για το δημοτικό συμβούλιο του συνδυασμού “Παρέμβαση Πολιτών”, που προέρχονται και θα εκπροσωπήσουν τους Αγίους Θεοδώρους. (Με αλφαβητική σειρά).

ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΖΩΗ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Η Χρυσούλα γεννήθηκε το 1991 στους Αγίους Θεοδώρους όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής και αυτήν την περίοδο εργάζεται στην τεχνική εταιρεία Δομοfinis. Κατά το παρελθόν, έχει συνεργαστεί με πολλούς ιδιώτες και τοπικές επιχειρήσεις όπως το τεχνικό τμήμα έργων των διυλιστηρίων της Μότορ Όιλ Ελλάς.

Τον ελεύθερο χρόνο της αρθρογραφεί στην εφημερίδα Gr Press της Νέας Υόρκης για τους Έλληνες ομογενείς. Πρόμαχος του εθελοντισμού, αποτελεί ενεργό μέλος του συλλόγου «Σπάρταθλον» για περισσότερα από 15 χρόνια, αναλαμβάνοντας το πόστο 18 των Αγίων Θεοδώρων. Μέλος του διαδικτυακού – πανελλαδικού συλλόγου «Γυναίκες Ελλήνων Ναυτικών».

Είναι παντρεμένη με τον αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού Μιχάλη Πετράκη και έχουν μια κόρη 10 μηνών.

Όπως δηλώνει η ίδια: «Η τεχνική μου κατάρτιση αλλά και η βαθιά γνώση των αναγκών και των προβλημάτων της περιοχής μας, πιστεύω ότι αποτελούν τα εχέγγυα ώστε να συμβάλλω στην βελτίωση της ζωής κατοίκων και επισκεπτών, μέσω της αξιοποίησης των Δημοσίων Χώρων και τη δημιουργία Έργων Υποδομής. Τώρα είναι η στιγμή για την ανάδειξη του Δήμου μας ως πόλο έλξης που με τις κατάλληλες συνθήκες καθημερινότητας και διαβίωσης θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας, ενώ παράλληλα θα την καταστήσουν ελκυστική σε επενδυτές. Η βελτίωση σε τομείς όπως το Περιβάλλον, το Δημιουργικό και Ασφαλές παιχνίδι των μικρών παιδιών αλλά και η Βιώσιμη Επιχειρηματική Ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο, αποτελούν το όραμά μου για την επόμενη μέρα του τόπου μας!».

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους από το 2006. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια σπούδασε στην Τεχνική Σχολή Δέλτα με την ειδικότητα Ηλεκτρονικός. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα πεδία της Διαφήμισης & Marketing και της Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής – κατασκευαστικής εταιρίας, με πεδίο ενασχόλησης την μελέτη, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των προϊόντων αυτής, με έδρα το Περιστέρι Αττικής. Επίσης, διατηρεί Βιβλιοπωλείο στους Αγίους Θεοδώρους και οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινάει από την εκλογή του ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγ. Θεοδώρων, καθώς και ως μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Θεοδώρων. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Είναι ενεργός Αθλητής του μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποσπώντας πολλές διακρίσεις (“Πανελλήνιος πρωταθλητής Αναβάσεων”, τα έτη 2019 & 2020 και Δευτεραθλητής, το 2021).

ΚΟΡΔΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Η Σωτηρία γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους όπου και ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Λευτέρη Τσιονάρα, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους Αγίους Θεοδώρους και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Το 2007 αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό εκπαιδευτήριο και το ίδιο έτος εισάχθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών όπου και ειδικεύτηκε στη βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου πετρελαϊκών προϊόντων αλλά και της υγείας.

Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, από το 2021 έως σήμερα, ενώ από το 2014 και για επτά συναπτά έτη διετέλεσε με επιτυχία Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας, ως υπεύθυνη των δύο ΚΑΠΗ και των δύο δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου. Τέως Πρόεδρος της επιτροπής ισότητας των φύλων, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τουριστικής ΑΕ και μέλος του πανελλήνιου συλλόγου Χημικών Μηχανικών.

Ως δημοτική σύμβουλος οραματίζεται έναν Δήμο βασισμένο στις αρχές της ισοπολιτείας που θα προωθεί τα δικαιώματα των πολιτών. Κι όπως αναφέρει η ίδια: “Με όπλα μας το διάλογο, την εμπειρία και τη συλλογικότητα, αλλά κυρίως, το ενδιαφέρον και την κοινή μας αγωνία να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Δήμο για εμάς και τα παιδιά μας, προχωράμε 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚳𝚰𝚱𝚨 𝚳𝚷𝚸𝚶𝚺𝚻𝚨.”

ΛΑΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και είναι μόνιμη κάτοικος Αγίων Θεοδώρων, από το 2007.

Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, στο τμήμα Πολιτικής Ανάλυσης. Ένθερμη Υποστηρίκτρια της “δια βίου μάθησης”, συμμετέχει σε σεμινάρια και προγράμματα κατάρτισης Δημοσίων Φορέων με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων της, ακόμη και μέχρι σήμερα.

Εργάστηκε σε εταιρεία Τηλεπικοινωνιών από το 1999, στο Εμπορικό Τμήμα για 20 συναπτά έτη. Είναι γραμματέας Διοίκησης, σε Ιδιωτική Επιχείρηση του Δήμου μας από το 2019. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Επικοινωνία και την Εξυπηρέτηση πελατών.

Υπερήφανη μητέρα δύο παιδιών του Γρηγόρη 19 ετών και της Μαρίας 16 ετών.

Η εντατική ενασχόλησή της με τα κοινά, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για προσφορά προς τα παιδιά και τον τόπο της, από το 2006 ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Νηπιαγωγείου Αγίων Θεοδώρων, ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, του Γυμνασίου των Αγ. Θεοδώρων και μέχρι σήμερα που διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου των Αγίων Θεοδώρων. Επιπροσθέτως για αρκετά χρόνια από το 2010 έως το 2013 ήταν ενεργό Μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Στρατηλάτη Αγίων Θεοδώρων. Υπεύθυνη τμήματος τέννις.

ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΟΥ ΘΕΩΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Η Θεώνη διαμένει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Σπούδασε στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, φοίτησε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών «Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο), «Εκπαιδευτικά προγράμματα και υλικό – Τυπική, άτυπη και από απόσταση εκπαίδευση – Συμβατικές και e-Μορφές» (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) και «Επιστήμες Αγωγής – Γενική Αγωγή» (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Με σημαντική πορεία στον τομέα της εκπαίδευσης, από το 1995, έχει εργαστεί σε σχολείο Α/θμιας Εκπαίδευσης. Από το 2007 έως σήμερα, είναι Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, με προγράμματα που προωθούν την καινοτομία.

Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και ξενόγλωσσα συνέδρια, σε προγράμματα του Υπουργείου και σε ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+. Είναι ενεργό μέλος σε περιβαλλοντικούς οργανισμούς (UNEP, Helmepa, ΕΕΠΦ, κ.ά.), έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε διάφορα προγράμματα και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.

Στα πλαίσια της άσκησης καθηκόντων της σε θέσεις διοίκησης φορέων Δημοσίου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα, καθώς επίσης, ως Διευθύντρια στη σχολική μονάδα, από το 2007 έως σήμερα, έχει προσφέρει από θέσεις ευθύνης στο Δ.Σ. των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και στο ΠΥΣΠΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων.

Δυναμική και δραστήρια, με αναγνωρισμένη κοινωνική δράση, έχει επίσης προσφέρει στα κοινά από τη θέση αρχικά της Αντιπροέδρου και κατόπιν της Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Θεοδώρων, της Προέδρου του Α’ Παιδικού Σταθμού Αγ. Θεοδώρων, της Προέδρου στο Α/βάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων έδρας και λοιπών περιοχών Νομού και το Β/βάθμιο Συμβούλιο Ελέγχου Κινηματογράφου – Θεάτρου της Περιοχής και της Προέδρου Συλλόγου Οικισμού Μασιάρι. Επίσης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Α.Ο. Στρατηλάτη με ενεργή δράση.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αγίων Θεοδώρων, κατά την τετραετία 2006-2010.

ΜΟΝΑΝΤΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Ο Χρήστος Μονάντερας γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 21 χρόνια ζει στους Αγ. Θεοδώρους. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.

Ο Χρήστος είναι απόφοιτος των ΑΣΣΥ (Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών) και παράλληλα έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Radar Επιφανείας – Αυτόματα Συστήματα και πτυχίο Ε/Β Πυρασφάλειας. Έχει υπηρετήσει για 37 έτη στο Π.Ν. σε σημαντικές θέσεις ευθύνης. Έχει διατελέσει Διευθυντής Σχολείων Εκπαίδευσης Μονίμων Αξιωματικών/ Υπαξιωματικών Π.Ν., Διοικητής Ασφάλειας του οχυρού Σκαραμαγκά και έχει συμμετάσχει σε ειρηνευτικές αποστολές. Με πλήθος διακρίσεων από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, αποστρατεύθηκε το 2019 με το βαθμό του Πλοιάρχου.

Πρόεδρος της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Α.Σ. ΤΗΡΩΝ των Αγ. Θεοδώρων και Αντιπρόεδρος και Αθλητής του Σκοπευτικού Συλλόγου «Η ΘΕΡΜΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ», υπήρξε επί 7 έτη και Μέλος του ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων). Μιλά αγγλικά και είναι κάτοχος διπλώματος σκαφών/ ταχυπλόων.

ΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Ο Θοδωρής Πέτρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής, Δικτύων και Αυτοματισμού, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων – Elearning σε ΕΑΠ, ΔΙΕΚ και ΠΑΠΕΙ.

Έχει εργαστεί και συνεργαστεί με κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου Πληροφορικής και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα Έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δημόσιου Τομέα καθώς και σε Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα του Δήμου Αθηναίων ως ΙΤ Program/ Project Manager. Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της Google στις Πλατφόρμες Google Analytics και Google Ads. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας στους κλάδους της πληροφορικής και του εμπορίου οχημάτων ενώ ταυτόχρονα, επενδύει σε νεοφυείς επιχειρήσεις και projects σχετικά με το AI αλλά και το Blockchain.

Εκλέχθηκε πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2014, με τον συνδυασμό του Δημ. Στάμου και στη συνέχεια, το 2019 με τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη, όπου και ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ του ΔΟΚΟΠΑΠ “ΜΕΡΙΜΝΑ”, αναπλ. μέλος Σχολικών Επιτροπών καθώς και της Επιτροπής Οικονομικών Ενισχύσεων αναξιοπαθούντων δημοτών.

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Γιώργου Γκιώνη για το ψηφιακό καλό του τόπου μας μέσα από το αντικείμενο εξειδίκευσής του, από τον Απρίλιο 2023 είναι Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας του Δήμου.

Δραστήριος στα κοινά από μικρή ηλικία, έχει συμμετάσχει σε συνδυασμούς, συλλογικότητες αλλά και κινήσεις πολιτών με στόχο την πρόοδο και την επίλυση ζητημάτων του Δήμου μας. Ασχολήθηκε ενεργά με τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ως ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αγίων Θεοδώρων (ΛΕΜΑΘ), μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πραθίου και του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Ο Ηλίας Πιτσικάλης με αίσθημα προσφοράς, συνεργασίας και αφοσίωσης στο κοινό καλό, στέκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη και της ομάδας 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴.

Ο Ηλίας γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων, τα τελευταία 24 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Στάμου και είναι πατέρας δύο αγοριών.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο εμπόριο διατηρώντας κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας στους Αγίους Θεοδώρους και είναι υπεύθυνος σύνταξης στο ειδησεογραφικό site agioitheodoroi.com.

Είναι εκλεγμένος Γραμματέας στο Σωματείο Βιντεοκλάμπ Ελλάδος (Σ.Β.Ε.), θέση που κατέχει από το 2009 έως και σήμερα. Επίσης, είναι Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου για 2 συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες (11/2014 – 11/2018).

Συμμετέχει για δεύτερη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, θέλοντας να βοηθήσει στην επιτυχημένη προσπάθεια της παράταξης για έναν Δήμο με περισσότερες υποδομές. Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του υποψ. Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα του στον αγώνα για τις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πρόοδο του τόπου.

ΠΡΟΙΣΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΝΙΛΟΛΑΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Η Βαγγελιώ Προίσκου είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας για την έντονη εθελοντική της δράση και την ιδιαίτερη ευαισθησία σε δράσεις περισυλλογής & φροντίδας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, για στειρώσεις και περίθαλψη. Το διάστημα 2017-2021 διετέλεσε και Πρόεδρος του Σωματείου αδέσποτων ζώων Αγίων Θεοδώρων “Οι φίλοι των ζώων”.

Η Βαγγελιώ γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους όπου κατοικεί μόνιμα. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με ιδιότητα υπάλληλος γραφείου στο τμήμα Λογιστικών.

Ήταν ιδιοκτήτρια ταβέρνας στους Αγίους Θεοδώρους (1998 – 2015). Από το 2022 έως και σήμερα, είναι εργαζόμενη μαγείρισσα στο Hotel Isla Brown Corinthia.

ΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Ο Σπύρος Ράτης, ένας άνθρωπος με πολυετή πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ και χρόνια ηρωικά στις φωτιές σαν εθελοντής πυροσβέστης και υπερασπίζεται με όλο του το είναι τον Δήμο μας.

Συντάσσει τις δυνάμεις του σε αυτές τις εκλογές με την 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 και τον Δήμαρχο των έργων Γιώργο Γκιώνη, για να συμβάλει κι εκείνος με την σειρά του, στην προσπάθεια που συνεχίζει η παράταξή για ανάπτυξη και πρόοδο.

Γεννήθηκε το 1976 στους Αγίους Θεοδώρους, από τον Γεώργιο και την Γεωργία Ράτη. Έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Γιωργία.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων το 1994. Από το 1996 ασχολείται με την επιχείρηση «REAL ESTATE» και με την κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 από την οικογένειά του.

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού μέχρι σήμερα, έχει διατελέσει Πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου «Α.Σ. Αγ. Θεόδωροι» και από το 2020 είναι μέλος. Επίσης, από το 2015 είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Η αρχή της πορείας του στην τοπική Αυτοδιοίκηση σηματοδοτείται το 2006, με την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Γεώργιου Σοφία «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», όπου εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και το διάστημα 2008 – 2012 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, επανεξελέγη το 2014 και το 2019. Από το 2017 είναι Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων έως και σήμερα.

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Η Χριστίνα γεννήθηκε το 1991 και κατοικεί μόνιμα σε οικισμό των Αγίων Θεοδώρων.

Διατηρεί τη θέση της προϊσταμένης υποκαταστήματος της ΕΛΤΑ στους Αγίους Θεοδώρους. Παράλληλα, σπουδάζει στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στηρίζοντας την σπουδαιότητα της δια βίου μάθησης και αποδεικνύοντας την θέληση της για περαιτέρω εκπαίδευση, απόκτηση γνώσεων και επαγγελματική εξέλιξη.

Η Χριστίνα είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Πατάπη, κι έχουν δυο αγαπητούς γιούς, έναν 8 ετών και έναν 2,5 ετών. Η οικογένειά της αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής της, και μέσα από αυτήν βρίσκει έμπνευση και υποστήριξη για τις προσπάθειές της στην τοπική κοινότητα.

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 2000 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων και πρόσφατα πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην εστίαση σε επιχείρηση στους Αγίους Θεόδωρους Κορινθίας. Επίσης, έχει διατελέσει και την πρακτική του άσκηση στην εταιρεία Motor Oil Hellas, στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού, το 2021.

Η ομαδικότητα και η συνεργασία είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία που έχει αποκομίσει από πολύ μικρή ηλικία τόσο από την αγορά εργασίας όσο και από τον αθλητισμό καθώς υπήρξε αθλητής μπάσκετ και στην τοπική ομάδα των Αγίων Θεοδώρων “Α.Σ. Τήρων” καθώς και σε τοπικές ομάδες της Πάτρας κατά τα φοιτητικά του χρόνια.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΑΒΒΑ (ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ)

Στην ομάδα της 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 συντάσσεται και η Κατερίνα Τριανταφυλλίδου, βοηθός φαρμακοποιού στο επάγγελμα, μια γυναίκα με έντονο το αίσθημα προσφοράς και ευθύνης για τον τόπο και τον συνάνθρωπο.

Η Κατερίνα γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους.

Έχει σπουδάσει μηχανογραφημένη λογιστική και προγράμματα υπολογιστών. Έχει εργαστεί ως γραμματέας σε ναυτιλιακές εταιρείες στην Αθήνα το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως Βοηθός Φαρμακοποιού στους Αγίους Θεοδώρους.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button