ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Γιώργος Γκιώνης: Με μπροστ(Άρη) τον Κωνσταντή στους Αγίους Θεοδώρους – Όλοι οι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο

Η “Παρέμβαση πολιτών” του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, κατεβάζει ισχυρό ψηφοδέλτιο και στο τοπικό συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, όπου οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες για να επιλέξουν τους Δημάρχους, Περιφερειάρχες και συμβούλους της επόμενης πενταετίας.

Στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, ο συνδυασμός “Παρέμβαση πολιτών”, του νυν και ξανά υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, έχει συνθέσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο με προσωπικότητες, τόσο για το δημοτικό όσο και για το τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων.

Ανάμεσα στα ονόματα υποψηφίων που ξεχωρίζουν για το τοπικό συμβούλιο είναι ο Άρης Κωνσταντής. Ο επί 9 συνεχόμενα χρόνια Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, πέρα από τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα είναι γνωστός και για την «μάχιμη» εθελοντική προσφορά του, καθώς είναι Πρόεδρος του συλλόγου δασοπροστασίας “Οι Άγιοι Θεόδωροι”.

Θυμίζουμε ότι τα ονόματα των υποψηφίων για το τοπικό συμβούλιο θα αναγράφονται στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου, σε ειδική ενότητα. Οι σταυροί προτίμησης που μπορεί να βάλει ο ψηφοφόρος για το τοπικό συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων, είναι έως και 2.

Ας γνωρίσουμε τους υποψήφιους για το τοπικό συμβούλιο του συνδυασμού “Παρέμβαση Πολιτών” (Με αλφαβητική σειρά).

ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η Ρούλα Βλαστάρη – Δέδε είναι μια γυναίκα με πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση, πάντα δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους γονείς μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας!

Γεννήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους. Έχει τελειώσει το Λύκειο Κορίνθου και έχει γνώσεις αγγλικής γλώσσας.

Έχει διατελέσει σύμβουλος του τοπικού συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες της και από τη θέση του Προέδρου. Είναι τακτικό μέλος του ΔΟΚΟΠΑΠ και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων. Ήταν εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Αθήνα 2004” καθώς και εθελόντρια στους Special Olympics “Αθήνα 2011”. Το κοινωνικό της έργο μετράει τουλάχιστον μία 15ετία, καθώς στέκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων του Δήμου. Επίσης, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Βλαστάρη, έχει δύο κόρες και δύο εγγόνια.

ΔΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 2002 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων και από το 2020, σπουδάζει Μηχανικός Ορυκτών Πόρων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια εκτίει τους θερινούς μήνες πρόγραμμα μαθητείας στην εταιρία Hellenic cables (Fulgor). Στόχος του είναι να βελτιώσει τις γνώσεις του και να αναπτύξει δεξιότητες και ικανότητες που θα τον βοηθήσουν να ανέλθει επαγγελματικά, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Από ηλικία 18 ετών, συμμετέχει εθελοντικά σε δράσεις του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι” ενισχύοντας τον αγώνα για την προστασία του μεγάλου ορεινού όγκου των Γερανείων που αγκαλιάζει τον τόπο του.

Ασχολείται με τον αθλητισμό από την παιδική του ηλικία και αγωνίζεται σε ομάδα Β’ κατηγορίας στην Κοζάνη, την πόλη που σπουδάζει.

ΚΑΛΟΥΔΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

H Ελένη Καλουδά (Λένα) γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μόνιμη κάτοικος Αγίων Θεοδώρων. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Εργαστηρίων ΤΕΙ Αθηνών. Για 33 χρόνια εργάστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στο Αιματολογικό τμήμα.

Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο της, η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε πριν 10 χρόνια με την προσφορά της στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων «Νέα Πολιτεία» (ως Γραμματέας κατά τα έτη 2013-2015, ως Αντιπρόεδρος το 2020 και Πρόεδρος του Συλλόγου το 2023). Από το 2020 έως σήμερα διατελεί μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων. Επίσης, ήταν ιδρυτικό μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων Νίκαιας και Γραμματέας του Δ.Σ.

Πλέον ως Συνταξιούχος Τεχνολόγος Εργαστηρίων επιθυμεί να αφιερωθεί στα κοινά και να βοηθήσει στην βελτίωση την καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΗΣ) του ΛΕΩΝΙΔΑ

Ο Πάρης Καραμαλέγκος γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από το 2000, είναι μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίων Θεοδώρων. Επιτυχών στο Τ. Ε. Ι Δημοσίων σχέσεων & Επικοινωνίας στην Κεφαλλονιά, η αγάπη για τον τόπο του και η επιθυμία του να ενταχθεί στην αγορά εργασίας, από πολύ νωρίς τον οδηγούν να ακολουθήσει το όνειρό του. Τολμηρός και πειθαρχημένος, επιλέγει να λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση Σχολής Δυτών, κατέχοντας τα Διπλώματα Dive Master και Rescue Diver.

Το 2006, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών όπου και απολύθηκε με το βαθμό του έφεδρου λοχία.

Από το 2007 έως και σήμερα, εργάζεται ως επαγγελματίας δύτης εκτελώντας υποθαλάσσιες εργασίες.

Από τα παιδικά του χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο ως μέλος στις αθλητικές ομάδες Ιωνικός Νίκαιας, Α.Ο. Μάνης – εθνικός, Πανσολυγειακός, Ολυμπιακός Λουτρακίου. Σήμερα είναι Αρχηγός της Α.Σ. Αγίων Θεοδώρων, ομάδα στην οποία ήταν πάντα ενεργός αθλητής και για 3 χρόνια διετέλεσε και προπονητής στα αναπτυξιακά της τμήματα (2018 – 2021).

Με πνεύμα εθελοντισμού και αγάπη για το περιβάλλον, είναι μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι», με σημαντική συμβολή σε δράσεις δασοπυρόσβεσης καθώς επίσης, έχει συμμετάσχει σε δράσεις καθαρισμού του βυθού στον θαλάσσιο χώρο του Λουτρακίου, με τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης Κωνσταντής Σκουλικαρίτης γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Ευδοκία Μάνδρα και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, 24ων και 23ών χρόνων.

Το 1986 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων και τα τελευταία 21 χρόνια εργάζεται στην MOTOR OIL HELLAS, στο τμήμα Συντήρησης.

Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι» από το 2001, ως εθελοντής πυροσβέστης με μεγάλη προσφορά και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης αλλά και σε έντονα φυσικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

Η ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2003. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, εκλεγμένος με τον Συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» του Γεώργιου Σοφία (2003-2010), ενώ τη διετία 2004-2005, κατείχε τη θέση του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων. Από το 2014 και για 9 συναπτά έτη, υπηρετεί τη Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων, εκτελώντας χρέη Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Ο Άγγελος Μποζίκης ζει και εργάζεται στους Αγίους Θεοδώρους. Έχει δύο παιδιά.

Από το 1995 έως το 2014, διατηρούσε επιχείρηση δομικών υλικών ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Τη διετία 2013 – 2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, στηρίζοντας την τοπική αγορά, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της πόλης του. Επίσης, έχει διατελέσει κάτ’ εξακολούθηση μέλος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων των Αγίων Θεοδώρων.

Από το 2014 έως και σήμερα, εκλέγεται Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, απολαμβάνοντας τη στήριξη των συνδημοτών του. Από το 2019 έως και σήμερα, κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο Συμβούλιο Δ.Κ. Αγίων Θεοδώρων, δηλώνοντας παρών και στηρίζοντας όλα τα θέματα της τοπικής κοινωνίας.

Με όραμα την ανάπτυξη και την πρόοδο, δηλώνει παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με την παράταξη 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴. Όπως δηλώνει ο ίδιος: “Με συστηματική δουλειά, καταφέραμε πολλά. Ο τόπος μας αλλάζει. Έχουμε πρόγραμμα και στόχους, θέληση και εμπειρία για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τους συνδημότες μας”.

ΠΙΠΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ο Μιχάλης είναι 37 ετών, ζει και εργάζεται στους Αγίους Θεοδώρους από το 2003.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Νικολάου και έχουν δύο παιδιά την Εβελίνα και τον Γιώργο. Είναι αριστούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Διατηρεί επιχειρήσεις εστίασης και εφοδιαστικής αλυσίδας στους Αγίους Θεοδώρους και την Κινέττα.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καφέ (SCA) και της Αθλητικής Ομάδας μπάσκετ “Τηρων Αγίων Θεοδώρων”.

Ένας άνθρωπος εργατικός, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τουρισμό, το εμπόριο, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ένας δημιουργικός νέος που θέλει να προσφέρει με τις ιδέες του, την εμπειρία του και τις γνώσεις του, στην βελτίωση του τόπου μας.

ΠΙΠΕΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Χάρης γεννήθηκε το 2000 στους Αγίους Θεοδώρους όπου κατοικεί έως και σήμερα, στο χωριό που αγάπησε και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων.

Οι επιχειρηματικές του ιδέες δεν άργησαν να φανούν, καθώς σε ηλικία μόλις 20 ετών αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας σε πολλές πόλεις της Κορινθίας, αλλά και στον Δήμο μας. Το φιλόδοξο βλέμμα του όμως δεν περιορίζεται εκεί. Το 2023, επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο, την μοναδική εμπειρία σε επισκέπτες και δημότες να απολαύσουν τον διάπλου του Ισθμού, που αποτελεί το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μετά την Ακρόπολη, αξιοθέατο της χώρας μας.

Είναι περήφανο μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΑΓΑΘΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

Η Νίκη γεννήθηκε το 1976, μεγάλωσε και μένει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Έχει σπουδάσει οδοντοτεχνική και ονυχοπλαστική – αισθητική άκρων.

Από μικρή ηλικία δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας κυρίως στην εστίαση, καθώς για πολλά χρόνια διατηρούσαν οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα, είναι μισθώτρια του Κυλικείου στο Σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Αγίων Θεοδώρων.

Ως σύγχρονη μητέρα και ενεργός πολίτης, υπήρξε ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων στα σχολεία που φοιτούσαν τα παιδιά της. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι εκλεγμένη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγίων Θεοδώρων.

Την περίοδο 2014-2019, υπήρξε εκλεγμένη Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, όπου κατείχε τη θέση της Αντιπροέδρου.

ΣΠΕΤΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Η Βασιλική γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2013, με αγάπη για τον τόπο της, επιλέγει να μετακομίσει και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, όπου και διαμένει μόνιμα εδώ και 10 χρόνια.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον Θύμιο 27 ετών (barber) και τη Δήμητρα 25 ετών (απόφοιτη Τμήματος Κοιν. Πολιτικής του Πανεπιστημίου Κορίνθου).

Αποφοίτησε από τη Σχολή Γραμματέων και στη συνέχεια, εργάστηκε για πολλά χρόνια στον συμβολαιογραφικό χώρο. Στη πορεία της ζωής, επέλεξε συνειδητά να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και την ανατροφή των παιδιών της, ενώ μετέπειτα ασχολήθηκε με το επιχειρείν.

Εργάστηκε στην εταιρεία ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. και στη συνέχεια, για 8 έτη ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΚΕΤ στους Αγίους Θεοδώρους και σήμερα, εργάζεται σε μεγάλη εμπορική αλυσίδα καταστημάτων της περιοχής, στον χώρο των πωλήσεων.

Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων. Είναι μόνιμο ενεργό μέλος στον δραστήριο και πρωτοπόρο Σύλλογο Γυναικών Αγ. Θεοδώρων. Γνωρίζει και μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά, έχει καταρτιστεί στην Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και είναι εθελόντρια αιμοδότης.

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Χρήστος Σταματίου γεννήθηκε το 1981 στους Αγίους Θεοδώρους. Από το 1988 είναι μόνιμος κάτοικος Καλαμακίου.

Σπούδασε στον κλάδο των Οικονομικών Επιστημών & της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχει εργαστεί στο κατάστημα τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ Αγίων Θεοδώρων για 10 έτη. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ιδιωτικής θαλάσσιας περιήγησης (yachting) διατηρώντας εταιρεία που ασχολείται με τις συντηρήσεις και επισκευές σκαφών αναψυχής.

Με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, είναι εθελοντής πυροσβέστης της ομάδας του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίων Θεοδώρων και στο παρελθόν, έχει διατελέσει μέλος του Α.Σ. ΤΗΡΩΝ Αγίων Θεοδώρων.

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΓΚΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ

Ο Ιωάννης Σταμούλης (Γιάγκος) γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι γιος του Ιωάννη, συνταξιούχου, και της Δήμητρας Σταμούλη, Προέδρου του δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίων Θεοδώρων το 1996. Το 1998 αποφοίτησε από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΝΤ1 MediaLab με ειδικότητα Διευθυντής φωτογραφίας, μοντάζ – εικονολήπτης.

Η επαγγελματική πορεία ξεκίνησε το 1998 όπου εργάστηκε ως οδηγός φορτηγού έως το 2010. Παράλληλα, διατηρούσε κατάστημα επώνυμης ένδυσης στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων (2000 – 2022). Το 2019, για διάστημα δύο ετών υπήρξε υπεύθυνος καταστημάτων εστίασης στους Αγίους Θεοδώρους.

Με αγάπη για τον αθλητισμό, από το 2015, είναι δάσκαλος τένις παραδίδοντας μαθήματα σε παιδιά.

Τα τελευταία δύο χρόνια, αποφασίζει να κάνει στροφή στην καριέρα του και εργάζεται έως σήμερα, ως υπεύθυνος Ναυαγοσώστης στην εταιρία BluMare του Isla Brown Corinthia Resort & Spa.

ΤΣΟΔΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Θωμάς Τσόδουλος γεννήθηκε το 1984 στην Κόρινθο και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Ράνια Κούκη και έχουν αποκτήσει μια κόρη, 9 ετών και έναν γιο, 5 ετών.

Έχει εργαστεί στο Ελληνικό Κέντρο Ανακύκλωσης – ΕΚΑΝ (2010-2016), στη βιομηχανική εταιρεία GF ENERGY – ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ-ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (2020-2022) και τον τελευταίο χρόνο είναι υπάλληλος στην εταιρεία Hellenic Cables (Fulgor).

Ως άνθρωπος της προσφοράς και της ενεργούς συμμετοχής, από την ηλικία των 20 ετών δραστηριοποιείται ως Εθελοντής Πυροσβέστης στον Σύλλογο Προστασίας του Δάσους «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ», ενώ από τον Μάιο του 2023 είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου. Το 2014 απέκτησε πιστοποίηση θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε θέματα Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης καθώς, έχει έντονη δραστηριότητα σε διάφορες πρακτικές ασκήσεις σχετικά με την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση δασικών πυρκαγιών.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button