ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΛΟΥΤΡΑΚΙ

Γιώργος Γκιώνης: «Κατεβείτε από το ροζ συννεφάκι σας κ. Πρωτοπαππά!»

«Καταπέλτης» ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, με αφορμή το (προεκλογικό) ενδιαφέρον της μείζονος αντιπολίτευσης για τους επαγγελματίες του Λουτρακίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ:

Η παντελώς εξαφανισμένη κ. Πρωτοπαππά, εμφανίστηκε σήμερα, 4 ημέρες μετά το θεσμικό ραντεβού που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης συνοδευόμενος από εκπροσώπους των Φορέων, με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας κ. Τετράδη, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά της ότι το πλήγμα που δέχτηκε ο χώρος των επαγγελματιών του Λουτρακίου, ήταν πρωτόγνωρο.

☁️ Την προτρέπουμε να κατέβει από το ροζ συννεφάκι στο οποίο ζει και να αντικρίσει την πραγματικότητα. Εάν τόσα χρόνια ήταν δίπλα στους επαγγελματίες του Δήμου μας, θα γνώριζε καλά ότι παρόμοια περιστατικά, συμβαίνουν συχνά. Προφανώς, δεν το γνωρίζει, διότι επιλέγει να τους θυμηθεί και να δείξει την ευαισθησία της προς αυτούς, μόλις έναν μήνα πριν τις εκλογές. Απλώς, εκτίθεται.

Από την πλευρά μας, έχουμε σταθεί δίπλα στους επιχειρηματίες, σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις…

  • Όταν κινδύνευαν οι περιουσίες τους και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους με τα πρωτόκολλα κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών, μπήκαμε μπροστά για να ανατρέψουμε την κατάσταση για να τους προστατεύσουμε!
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια των έργων της ανάπλασης της παραλίας, είμαστε και παραμένουμε δίπλα τους για να τους ακούσουμε και να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα των εργασιών.
  • Με ενέργειές μας, καταφέραμε να διαγράψουμε πρόστιμα ύψους 500.000 ευρώ από τα καταστήματα της παραλίας.
  • Γεμίζουμε το καλεντάρι του Δήμου με εκδηλώσεις, ώστε όλο τον χρόνο να έχουν δουλειά.
  • Προχωράμε στις διαγωνιστικές διαδικασίες του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου, με την αμέριστη συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, αποδεικνύοντας στην πράξη την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
  • Μετά το τέλος της θερινής περιόδου, ξεκινάμε το έργο «Αισθητική αναβάθμιση και ανάπλαση τμήματος της οδού Ποσειδώνος, από την Αιγαίου έως την Τομπάζη», ένα έργο που η κ. Πρωτοπαππά και ο συνδυασμός της, όσο κι αν θέλουν να το κρύψουν, ΔΕΝ το ψήφισαν!

Τρανή απόδειξη όλων των παραπάνω, το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», συμμετέχουν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Ξένιος Ζευς» όσο και επαγγελματίες της περιοχής.

Άραγε η κ. Πρωτοπαππά, που ξύπνησε από τον λήθαργό της έναν μήνα πριν τις εκλογές, για να στηρίξει τους επιχειρηματίες, που σε διάφορες τοποθετήσεις της έχει καταφερθεί εναντίον τους στο παρελθόν, μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο;

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button