ΕΛΛΑΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Για τη μουσική στην εστίαση και το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας συνεδριάζει η επιτροπή του υπουργείου υγείας

Το πότε θα δοθεί το πράσινο φως, για να πέσουν και τα τελευταία αναχώματα προς την ελευθερία, είναι το θέμα που απασχολεί την  Επιστημονική Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας που συνεδριάζει αυτή την ώρα

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής, θεωρούν ότι είναι πρόωρο να αλλάξει αυτή την εβδομάδα, ο οδικός χάρτης της εξόδου από τα περιοριστικά μέτρα. Δύο είναι τα βασικά θέματα που έχουν τεθεί επί τάπητος, το ένα είναι η μουσική σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, υπάρχει πρέπει να πούμε πίεση και από στελέχη της κυβέρνησης να ξεκινήσει ωστόσο  οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί θεωρούν ότι θα επιβαρύνει το επιδημιολογικό φορτίο ,σε αυτούς τους χώρους.

To άλλο θέμα είναι η άρση της  απαγόρευσης της  κυκλοφορίας το βράδυ από τις 00:30 έως τις 05:00 ,με δεδομένο ότι έχει ανοίξει και η τουριστική περίοδος και είναι δύσκολο να περιοριστούν οι τουρίστες.  Ο αριθμός των ατόμων σε γάμους και βαφτίσια είναι ένα ακόμα ζήτημα που εκκρεμεί.

Αυτό το οποίο αποφασίζεται σήμερα είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν στα γυμναστήρια τα οποία ανοίγουν την Δευτέρα 31 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται στο γυμναστήριο να υπάρχει, όριο ένα άτομο ανά 10 τ.μ., οι εργαζόμενοι θα υποχρεούνται να πραγματοποιούν δύο self test την εβδομάδα ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υποβάλλονται και οι πελάτες σε self test, προκειμένου να προσέλθουν στον χώρο του γυμναστηρίου.

real.gr

https://www.facebook.com/maxprint.gr
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button