ΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Φραστικό επεισόδιο της Σακελλαροπούλου με πολίτες στην Πύλο: «Είναι ντροπή αυτό»

Φραστικό επεισόδιο με πολίτες είχε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όταν βρέθηκε στο λιμάνι της Καλαμάτας μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο να ανασύρονται συνεχώς νέες σοροί από το ναυάγιο στην Πύλο, φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο λιμάνι της Καλαμάτας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να έρχεται σε αντιπαράθεση με ορισμένους διαδηλωτές που βρίσκονταν στο σημείο.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στην Καλαμάτα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες διάσωσης μεταναστών μετά το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Εκεί, μία ολιγάριθμη ομάδα συγκεντρωμένων, αποδοκίμασε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πηγαίνει προς το μέρος τους και να ανοίγει κουβέντα μαζί τους.

«Μην νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο», τους ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σακελλαροπούλου, με μία από τους διαδηλωτές να της απαντά: «Δίκιο έχει αυτός που έχει πιο δυνατή την αλληλεγγύη».

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button