ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό – Η κατάσταση στο μέτωπο της πυρκαγιάς

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός ατόμου για εμπρησμό

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός ατόμου για εμπρησμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πρόκειται για άτομο που κατάγεται από την βόρεια Ευρώπη και εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά από την αστυνομία, η οποία περιπολούσε στην περιοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και το εν λόγω άτομο βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Πυροσβεστική.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η φωτιά που ξέσπασε στο Πόρτο Γερμενό είναι προϊόν εμπρησμού. Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά υπήρχαν κλαδιά που δεν είχαν μαζευτεί και σκουπίδια, ενώ οι ισχυροί άνεμοι συνέβαλαν στην επέκταση της πυρκαγιάς.

Η κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς

Αυτή την ώρα η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό έχει οριοθετήσει στην κορυφογραμμή και ελέγχεται από τις επίγειες δυνάμεις ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να κινηθεί προς την Ψάθα.

foto: Ο καιρός της Δυτικής Αττικής (facebook page)

Από την πλευρά προς Πόρτο Γερμενό και προς ανατολικα-νοτιοανατολικα συνεχίζεται η προσπάθεια με επίγεια και εναέρια για να οριοθετηθεί και η εικόνα στην περιοχή είναι πολύ καλή. Τρια  Ericson, ένα Bell214 και 2 CL415 συνεχίζουν τις ρίψεις στην ανατολική πλευρά για να την κλείσουν οι επίγειες.

Με πληροφορίες από newsit.gr και MEGA

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button