ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΚΟΡΙΝΘΙΑΛΟΥΤΡΑΚΙΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Φωτιά στο Λουτράκι: Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών – Κορίνθου

Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου από τους Αγίους Θεοδώρους έως τον κόμβο της Επιδαύρου και στα δυο ρεύματα λόγω της μεγάλης φωτιάς στο Λουτράκι

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ολυμπία Οδός η οποία αναφέρει πως «με εντολή της Τροχαίας, για προληπτικούς λόγους έχει κλείσει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στο Λουτράκι.

Πριν λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αλλαγή της φοράς των ανέμων οδηγεί την φωτιά του Λουτρακίου προς το Καλαμάκι και την περιοχή γύρω από τα διόδια.

Γκιώνης: Έχει ξεφύγει το μέτωπο

Εκκενώθηκε το γηροκομείο Ελπίς και το sportcamp

Εκκενώθηκαν οι τρόφιμοι από το γηροκομείο «Ελπίς», ενώ ήδη τα παιδιά από την κατασκήνωση Sportcamp Loutraki βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος».

Στο «Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο μεταφέρονται με ασφάλεια, σύμφωνα με τον Δήμο Λουτρακίου, οι τρόφιμοι του γηροκομείου «Ελπίς», έπειτα από την εντολή εκκένωσης που δόθηκε, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή Καλλιθέα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο Λουτρακίου, η εκκένωση της κατασκήνωσης Sportcamp Loutraki ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και τα παιδιά βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος».

Δείτε βίντεο από την Εθνική Οδό προς το Λουτράκι. Ο καπνός έχει καλύψει όλο τον ουρανό!

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button