ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Βίλια: Παρ’ ολίγον σύγκρουση στον αέρα του Ιλιούσιν με ελικόπτερο – Ηχητικό ντοκουμέντο

Παρ’ ολίγον τραγωδία στον αέρα – Το ρωσικό Ιλιούσιν κινδύνεψε να συγκρουστεί με ελληνικό ελικόπτερο στη φωτιά στα Βίλια

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη φωτιά στα Βίλια την Τρίτη 17 Αυγούστου κατά τη διάρκεια των εναέριων πυροσβεστικών επιχειρήσεων. Το ρωσικό πυροσβεστικό μεγαθήριο Ιλιούσιν φέρεται ότι κινδύνεψε να συγκρουστεί στον αέρα με ελικόπτερο συντονισμού, όπως αποκαλύπτεται μέσα από ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το MEGA, το ρωσικό μεγαθήριο κόντεψε να συγκρουστεί με ελληνικό ελικόπτερο συντονισμού.

Αναφορά επικίνδυνης κατάστασης

Χαρακτηριστικά, όπως ακούγεται να αναφέρει ο αξιωματικός: «Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω, μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Λυπάμαι που το λέω, αλλά μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης».

Και ο ίδιος συνεχίζει: «Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή».

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button