ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Facebook και Instagram: Η συνδρομή των €9.99 το μήνα έφτασε στην Ελλάδα

Η Meta ξεκίνησε να ρωτά τους χρήστες

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, τα πασίγνωστα social media Facebook και Instagram είχε ανακοινωθεί πως θα γίνουν και συνδρομητικά στην Ελλάδα, προσφέροντας μια προαιρετική επιλογή των €9.99 ανά μήνα, για όποιον δε θέλει τα δεδομένα του να χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις. Η νέα αυτή επιλογή θα προσφέρεται σε όλες της χώρες της Ευρώπης και η Meta είναι υποχρεωμένη να την κάνει εξαιτίας των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα συνδρομή των Facebook και Instagram δεν είναι το Meta Verified που προσφέρει μπλε τικ και άλλα προνόμια. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα νέο πακέτο που αφαιρεί εντελώς όλες τις διαφημίσεις και στα δύο κοινωνικά δίκτυα. Πλέον η επιλογή έγινε διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Όπως ενδεχομένως θα έχετε παρατηρήσει ήδη ή όπως θα δείτε σύντομα, η Meta στέλνει σταδιακά ειδοποίηση σε όλους τους χρήστες του Facebook και του Instagram για το τι επιθυμούν να κάνουν από εδώ και στο εξής: να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις πλατφόρμες δωρεάν με τα δεδομένα του να χρησιμοποιούνται για στοχευμένες διαφημίσεις ή να πληρώνουν μηνιαία για να μη βλέπουν διαφημίσεις.

Όσοι αποφασίσουν το δεύτερο και εγγραφούν μέσω browser θα πληρώνουν €9.99 το μήνα, ενώ αν κάποιος εγγραφεί μέσω της iOS ή Android εφαρμογής, η συνδρομή θα ανεβαίνει στα €12.99 ανά μήνα εξαιτίας των τελών που επιβάλει η Apple και η Google. Η συνδρομή θα υποστηρίζει αρχικά και linked accounts, δηλαδή τη σύνδεση που μπορεί να κάνει κάποιος μεταξύ του Facebook και του Instagram του. Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου του 2024 κάθε συνδεδεμένος λογαριασμός θα απαιτεί επιπλέον €6 (για συνδρομή μέσω PC) ή επιπλέον €8 (για iOS και Android).

Το μήνυμα που εμφανίζεται πλέον σε Facebook και Instagram:

Η διαδικασία ενεργοποίησης της συνδρομής:

πηγή: unboxholics.com

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button