ΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Facebook: Η νέα εμφάνιση υποχρεωτική σε όλους από Σεπτέμβριο

Η νέα εμφάνιση του Facebook είχε αρχίσει να λανσάρεται σταδιακά από πέρυσι το Σεπτέμβριο για ορισμένους χρήστες, ενώ από τις αρχές Μαΐου επεκτάθηκε με ταχύτερους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο, δίνοντας όμως σε όλους τη δυνατότητα να γυρίσουν στην παλιά εμφάνιση αν το επιθυμούν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμη για πάντα, μιας και η Facebook άρχισε να ενημερώνει τους χρήστες πως από το Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί για όλους η νέα εμφάνιση, είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Αναβαθμίσαμε την εμφάνιση του www.facebook.com. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το νέο facebook.com, μπορείτε να γυρίσετε στο παλιό προσωρινά. Ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο, όλοι οι χρήστες θα βλέπουν τον νέο σχεδιασμό.

Το νέο Facebook χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως ταχύτερο, ευκολότερο στη χρήση και με κερασάκι στην τούρτα το Dark Mode. Θα έχετε παρατηρήσει ριζικές αλλαγές στη διάταξη, με αρκετό χώρο αριστερά και δεξιά από το News Feed, μεγαλύτερα εικόνίδια, τα stories κεντρικά επάνω και νέα menu bar για να μεταβαίνεις σε διάφορες ενότητες του Facebook.

Αυτό που περιμένουμε, πάντως, εδώ και μήνες είναι να δούμε dark mode στη mobile εφαρμογή (γίνονται δοκιμές σε Android και iOS).

Πηγή: teckgear

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button