ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης που δολοφονήθηκε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο σύντροφος της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης (05/12) οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα που συντάραξε το νησί του Αργοσαρωνικού

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 71χρονος είχε διαφύγει από τη Σαλαμίνα και συνελήφθη στο Κερατσίνι στο αυτοκίνητο του θύματος και δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία φέρεται να την έχει πυροβολήσει.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Το χρονικό της φρίκης στη Σαλαμίνα

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 6.30 το πρωί όταν η άτυχη γυναίκα έπεφτε νεκρή από δύο πυροβολισμούς που δέχτηκε, όταν ο δράστης έσπασε το τζάμι της εξώπορτας του πατρικού της σπιτιού στη Σαλαμίνα και έστρεψε την κάννη εναντίον της.

Η μητέρα ενός 15χρονου παιδιού χτυπήθηκε σε κοιλιά και θώρακα και έπεσε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού. Αμέσως ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η αντίστροφη μέτρηση για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Σαλαμίνα φαίνεται να ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (01/12/2023) όταν η 43χρονη γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 71χρονο σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα της έσπασε και το ένα πόδι.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο κέντρο υγείας του νησιού όπου της τοποθετήθηκε γύψος και περπατούσε με την βοήθεια του «πι». Την επόμενη μέρα η 43χρονη συνοδευόμενη από την μητέρα της πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Σαλαμίνας και κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση, εις βάρος του 71χρονου.

Οι αστυνομικοί αμέσως έδωσαν παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή κι άρχισαν να ψάχνουν να βρουν τον 71χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου που έληγε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (02/12).

Μάλιστα, της εγκατέστησαν στο κινητό της τηλέφωνο το Panic Button και της είπαν να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύσει. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, η 43χρονη δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

Η γυναίκα μετά την παρότρυνση των αστυνομικών πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι που διέμεναν με τον 71χρονο σύντροφό της. Ο δράστης όμως  έσπασε το τζάμι της εξώπορτας και την σκότωσε με καραμπίνα.

Πηγή: newsit.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button