ΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑ

Ερευνητής που «προέβλεψε» τον φονικό σεισμό στην Τουρκία τώρα «μιλάει» για Ελλάδα (βίντεο)

Ο Ολλανδός ερευνητής που είχε προβλέψει το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία, βάζει στο στόχαστρό του την Ελλάδα και την Ιταλία

Ο επιστήμονας Frank Hoogerbeets, είχε προβλέψει τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και στην Συρία.

Στις 3 Φεβρουαρίου -ακριβώς 72 ώρες πριν την ανείπωτη τραγωδία- είχε κάνει tweet γράφοντας, «αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός περίπου 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)».

Ο ίδιος είχε πει ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε αυτό στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως είχε γίνει το 115 και το 526, «πριν από αυτούς τους σεισμούς προηγείται πάντα κρίσιμη πλανητική γεωμετρία, όπως είχαμε στις 4-5 Φεβρουαρίου».

Ο ίδιος επιστήμονας, σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει στις 12 Φεβρουαρίου από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey», προειδοποίησε κάποιες περιοχές του πλανήτη που ενδέχεται να γίνουν ισχυροί σεισμοί.

Μάλιστα στο βίντεο έχει θέσει ένα «όριο» μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου κάτι που δεν είναι φυσικά σίγουρο.

Σύμφωνα δε με τον ερευνητή Frank Hoogerbeets, οι περιοχές που μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός είναι το Μεξικό, η Ονδούρα, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, η δυτική Κίνα και η Μεσόγειος.

Για την Μεσόγειο πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ένας πιθανός ισχυρός σεισμός θα μπορούσε να γίνει γύρω από την Ιταλία αλλά και την Ελλάδα.

Το βίντεο που εξηγεί για την Ελλάδα είναι το 07:20:

Να τονιστεί ότι η επιστημονική κοινότητα υπογραμμίζει ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις σεισμικές δονήσεις.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button