ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΟ: Απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα μετά τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα

Καμιά φορά, ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να γίνονται θέμα συζήτησης στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ειδικά, όταν υπάρχει θάνατος νεαρού παίκτη. Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε και η τραγωδία με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα.

Ο άτυχος 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου, με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του αθλητή από την Καρδίτσα να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Ο θάνατος του 20χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, σόκαρε την ελληνική κοινωνία, με την ΕΠΟ να συζητά για το τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και να παίρνει την απόφαση να υπάρξει απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας!

Η σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

“Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ.”

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και να συγχαρούμε τον μεγάλο χορηγό των ακαδημιών ποδοσφαίρου των Αγίων Θεοδώρων κ. Μπούρα Κωνσταντίνο (KUKO’s The Summer Bar) ο οποίος πριν λίγους μήνες έκανε δωρεά ‘και’ έναν απινιδωτή ο οποίος έλειπε από τον σύλλογο.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button