ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΥΓΕΙΑ

Ενημέρωση προς Δημότες: Αίτηση δωρεάν ελέγχου COVID-19

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ενημερώνει τους δημότες για τον τρόπο που μπορούν να κάνουν δωρεάν τέστ κορωνοϊού

Με μια διαδικτυακή αίτηση και μέσω της ειδικής πλατφόρμας, οι πολίτες μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για δωρεάν τεστ κορωνοϊού. Όσοι επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το τεστ στα 386 σταθερά σημεία ελέγχου που έχουν καθοριστεί.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "<2- MENOYME ΑΣΦΑΛΕΙΣ testing.gov.gr Πλατφόρμα ελέγχου διασποράς στην κοινότητα: Τυχαίο δωρεάν τεστ σε πολίτες CENMIN ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας"

Πως γίνεται η αίτηση για το τεστ:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την πλατφόρμα testing.gov.gr και να υποβάλουν την αίτησή τους, επιλέγοντας το σχετικό πεδίο («Ξεκινήστε εδώ»). Στη συνέχεια, καλούνται να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Έπειτα, σχετικό SMS θα αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλωθεί, με έναν κωδικό επαλήθευσης, ο οποίος και πρέπει να συμπληρωθεί στη φόρμα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σε περίπτωση που κάποιος επιλεγεί για το δωρεάν τεστ, θα ειδοποιηθεί σε SMS στον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου, λίγες ημέρες αργότερα.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κάνε αίτηση για δωρεάν τεστ για covid19 στο testing.gov.gr πλατφόρμα αφορά όλους, εκτός από όσους έχουν συμπτώματα, καθώς επιλογή για τεστ θα είναι τυχαία. Εάν έχετε συμπτώματα, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυβέρνηση"

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα αυτή δεν αφορά πολίτες με συμπτώματα.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διενέργεια του τεστ δικαιολογείται τρίωρη αποχή από την εργασία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "testing.gov.gr To testing.gov.gr έχει σκοπό τους τυχαίους δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους στην κοινότητα για την καλύτερη επιδημιολογική επιτήρηση. Με 386 σημεία ελέγχου σε όλη τη χώρα και στόχο τους 12.000 ελέγχους/ Η πλατφόρμα αφορά όλους, εκτός από όσους έχουν συμπτώματα, καθώς η επιλογή για τεστ θα είναι τυχαία. Εάν έχετε συμπτώματα, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυβέρνηση"

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button