ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Αντωνίου: Από την ΕΠΣ Αχαΐας η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφυρίζει σε αγώνα της Super League

Η Ελένη Αντωνίου έγραψε ιστορία στο Βόλο, καθώς μετά από 946 της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1)  έγινε η πρώτη Ελληνίδα διαιτητής που διευθύνει παιχνίδι της

Ιστορία έγραψε στο παιχνίδι του Βόλου με τον ΟΦΗ η Ελένη Αντωνίου αφού σφυρίζει ως πρώτη διαιτητής!

Η Αντωνίου, η οποία τα τελευταία χρόνια ανήκει στην ΕΠΣ Αχαΐας ήταν και η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του πρωταθλήματος, μιας και είχε οριστεί ως τέταρτη σε παιχνίδι της Super League Interwetten το 2019, συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα.

Πριν από λίγες μέρες βραβεύτηκε πριν από την έναρξη του μπαράζ Βέροια – Λεβαδειακός, ως η καλύτερη διαιτητής της Superleague 2 μετά από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών.

Η Αντωνίου, από τον Σύνδεσμο Αχαΐας, η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη διαιτητής στη Super League 2, θα διευθύνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας βοηθό τη Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), ενώ δεύτερος βοηθός θα είναι ο Ιορδάνης Απτόσογλου.

Η Αντωνίου είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και έχει διαιτητεύσει και αγώνες του Champions League γυναικών.

5590144
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Back to top button