ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Δεν θα κατέβουν οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ – Ποιο κόμμα στηρίζουν

Αποσύρονται οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. από τις προσεχείς εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν στις 25 Ιουνίου – Ποιο κόμμα στηρίζουν

Δεν θα συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Λούβρος.

Ο ίδιος ζήτησε μάλιστα από τους ψηφοφόρους του κόμματος να στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ «που σταθερό στις αξίες και τη δράση του αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας».

Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ πήρε στις εκλογές 11.517 ψήφους, που αντιστοιχεί στο 0,2% των ψήφων στην Επικράτεια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Λούβρου:

«Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.

Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επι μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Νίκος Λούβρος».

Πηγή: googlareis.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button