ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΣύλλογοιΥΓΕΙΑ

Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων: Κάλεσμα για προσφορά σε είδη Πρώτων Βοηθειών

Ανακοίνωση έστειλε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αγίων Θεοδώρων αναφέροντας τα εξής:

“Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων κος Σίμος Σοφός και όλο το Δ.Σ ευχαριστεί το Φαρμακείο του κ. Ιωάννη Κοντούλη στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων για την ευγενική του προσφορά με είδη πρώτων βοηθειών που θα εξοπλίσουν το Παράρτημα μας στην Περιοχή Πευκάκια για τους καλοκαιρινούς μήνες. Όσοι συμπολίτες μας επιπλέουν επιθυμούν να συμβάλουν η και να βοηθήσουν με εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών το παράρτημα μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 694 767 0379″

Να σημειώσουμε ότι ο Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων έχει ιδρυθεί το 2005, το παράρτημα του βρίσκεται μέσα στο αλσύλλιο Πευκάκια και διαθέτει ασθενοφόρο. Στην 15ετή λειτουργία του έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 διακομιδές ασθενών – συμπολιτών μας, σε νοσοκομεία, κλινικές και εξεταστικά κέντρα. Στην παραλία “Πευκάκια” έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς, ελαφρά και βαριά έκτακτα περιστατικά υγείας συνανθρώπων μας.

Η δράση του είναι εθελοντική. Καλύπτει όλου του είδους εκδηλώσεις αλλά και αθλητικούς αγώνες στην πόλη μας. Συλλέγει τρόφιμα και είδη ιματισμού, που τα παρέχει δωρεάν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button