ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΕπικαιρότητα

Δύναμη Δημιουργίας: Καταδικάζουμε την θρασύτατη αύξηση των Δημοτικών Τελών

Οι σύμβουλοι Αγίων Θεοδώρων του Γ. Γκιώνη “εκτίθενται γιατί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την αύξηση των τελών“, αναφέρει στην ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός “Δύναμη Δημιουργίας” με επικεφαλής την κ. Μαρία Πρωτοπαππά, για την αύξηση των Δημοτικών Τελών στους Αγίους Θεοδώρους

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θα περιμέναμε οι σύμβουλοι των Αγίων Θεοδώρων της δημ. Αρχής του κ. Γκιώνη με την ανακοίνωσή τους , να υπέβαλλαν τις παραιτήσεις των για  την υπέρογκη και αδικαιολόγητη αύξηση των δημοτικών τελών  στους Αγίους Θεοδώρους και όχι να προκαλούν περισσότερο…..!

Αντί αυτού έχουν το θράσος να εγκαλούν την Δύναμη Δημιουργίας –ακολουθώντας την τακτική του Δημάρχου- ότι για όλα φταίει η αντιπολίτευση ,επειδή καταψηφίσαμε την αύξηση των τελών στους Αγίους Θεοδώρους.

Αντί να υψώσουν το ανάστημά τους ακόμη και με παραιτήσεις από τις καρέκλες της εξουσίας εγκαλούν την ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  γιατί έκανε το καθήκον της μέσω των δημοτικών της Συμβούλων και αντιστάθηκε με λόγο και πρόταση –να παραμείνουν τα τέλη ως έχουν στους Αγίους  Θεοδώρους και να μειωθούν κατά 25% σε όλο τον υπόλοιπο Δήμο-στην απαράδεκτη και χωρίς ουδέν έργο κοστολογημένο αύξηση των δημ.τελών 2,5 φορές επάνω  από αυτά που ισχύουν.

Όμως με την ανακοίνωσή τους εκτίθενται γιατί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την αύξηση των τελών και ομολογούν ξεκάθαρα ότι τη ΄΄νύφη ΄΄ με την αύξηση του κόστους (καύσιμα ηλεκτρισμός..) θα την πληρώσουν οι Άγιοι Θεόδωροι.

Η έλλειψη ευθύνης και η τυφλή υπακοή στη δημαρχοκεντρική πολιτική τους οδηγεί να επιρρίπτουν ευθύνες με αναληθείς κ ασαφείς αναφορές στους κ. Νικολάου  και κ. Πέτρου λησμονώντας τους  γενναίους πολιτικούς αγώνες τους  χρόνια τώρα για το τόπο τους και όχι να αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες που τους αναλογούν και να συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη το παραμικρό..

Στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες που περνάει ο τόπος, αντί της συνδρομής και της πρόνοιας στους χειμαζόμενους επαγγελματίες και ιδιώτες, η Δημοτική Αρχή επέλεξε να εφαρμόσει Σουλτανική οικονομική και φοροεισπρακτική πολιτική, επιδεικνύοντας το ανάλγητο κοινωνικό της πρόσωπο και την αδυναμία και ανεπάρκειά της να διαχειριστεί την οποιαδήποτε κρίση.

Καταδικάζουμε για μια ακόμη φορά την θρασύτατη αύξηση των τελών εν μέσω πανδημίας κορονοιού  και οικονομικής κρίσης όπως και την ανακοίνωσή των.

 Με την τακτική τους  δηλώνουν απερίφραστα: πρώτα η δημοτική αρχή Γκιώνη κ μετά ο τόπος τους.

Ίσως πρέπει να σκεφθούν μήπως  γίνονται  πλέον ξένοι στο τόπο τους…

                                                                      ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button