ΕΛΛΑΔΑ

Δούσης για τις τιμές στα δημοφιλή ελληνικά νησιά: «Ο Έλληνας δεν μπορεί να απολαύσει την πατρίδα του» (vid)

Ο δημοσιογράφος που παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή, αναφέρθηκε στις «τσουχτερές» τιμές

O Τάσος Δούσης μίλησε στο Open, για τις απλησίαστες τιμές σε δημοφιλή ελληνικά νησιά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε μια ανάρτησή του στην οποία ανέφερε το γεγονός αυτό.

«Νομίζω πως δεν κάνω επανάσταση, αυτονόητα πράγματα λέω που ζει όλος ο κόσμος. Θεωρώ δηλαδή πως αυτά που γράφω το τελευταίο διάστημα, επειδή τα βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια, είναι η πραγματικότητα που ζουν όλοι οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους. Δηλαδή δεν ανακάλυψα τον τροχό. Ο Έλληνας εδώ και αρκετό διάστημα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι αυτή ας πούμε η ανάπτυξη που έχουμε στον τουρισμό, δεν του κάθεται καλά του ίδιου στο στομάχι του και στην απόλαυσή του και στην φιλοσοφία ζωής του. Δηλαδή με λίγα λόγια, ο Έλληνας από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να απολαύσει την πατρίδα του», ανέφερε αρχικά.

«Θεωρώ πως για να υπάρχει ένα τουριστικό προϊόν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, πρέπει να υπάρχουν δυο παράγοντες που παίζουν τεράστιο ρόλο. Να είναι ικανοποιημένοι και οι ντόπιοι, δηλαδή όλοι εμείς οι Έλληνες και οι τουρίστες. Αυτό αυτή τη στιγμή σητν Ελλάδα δεν συμβαίνει. Έχουμε πρόβλημα. Διότι από τη μια μεριά οι Έλληνες δεν απολαμβάνουμε και από την μεριά οι τουρίστες υφίστανται όλη αυτή την ακρίβεια, την αισχροκέρδια και την κλοπή θα έλεγα σε κάποιο βαθμό. Με λίγα λόγια θέλω να πω στον κόσμο που μας ακούει αυτή τη στιγμή ότι αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, δεν συμβαίνουν σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν συμπεριφερόμαστε έτσι ούτε στον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας, ούτε στις τιμές. Εγώ λέω απλά πράγματα. Έχουμε ένα οικόπεδο που είναι πραγματικά πανέμορφο, είναι στο χέρι ή να το αναπτύξουμε με τέτοιο τρόπο που να το απολαμβάνουν Έλληνες και ξένοι και είναι στο χέρι μας να προκαλέσουμε μια καταστροφή χωρίς προηγούμενο. Είναι εθνικός πλούτος ο τουρισμός και τρομερά έσοδα για το κράτος», συμπλήρωσε.

πηγή: gazzetta.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button