ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΕπικαιρότητα

Δημοτική αρχή: Με την στάση της αντιπολίτευσης οι συνδημότες μας θα χάσουν 300.000 ευρώ

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων με έκτακτη ανακοίνωση σήμερα Σάββατο 27/06/20, ενημερώνει τους συνδημότες για τα δυσμενή αποτελέσματα που δημιουργούνται με τις συνεχείς απουσίες των μελών της αντιπολίτευσης από τα Δημοτικά συμβούλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα έργα του Δήμου γίνονται προς όφελος των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας

Με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Λογοθέτη, Πρωτοπαππά, Καραπανάγου και Βασιλείου) να μην προσέρχονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων έρχεται αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που συστηματικά παρεμποδίζει το έργο της Δημοτικής Αρχής προς όφελος των συνδημοτών μας.

Η έκτακτη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί να γίνει «δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών» και με τη δυνατότητα «τηλεδιάσκεψης» για όσους επιθυμούσαν, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, αφορούσε την έγκριση της μελέτης για την υποβολή πρότασης ένταξης του Δήμου στο Πράσινο Ταμείο, με χρηματοδότηση άνω των 300.000 ευρώ και με καταληκτική ημερομηνία την 26η Ιουνίου 2020. Πρόκειται για την “Αισθητική αναβάθμιση & ανάπλαση τμήματος οδού Ποσειδώνος από την οδό Αιγαίου έως Τομπάζη”, ένα έργο που θα βελτίωνε την εικόνα του παραλιακού μετώπου και την καθημερινότητα των δημοτών και θα συντελούσε σημαντικά στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής παρέμβασης.

Αναφορικά με το επείγον του θέματος, να ενημερώσουμε τους δημότες ότι στην πλειοψηφία τους οι Δήμοι της χώρας ενέκριναν την προηγούμενη μόλις εβδομάδα αντίστοιχες προτάσεις, καθώς επίσης, επρόκειτο για ένα θέμα που θα συζητιόταν στα προ ημερησίας διάταξης θέματα της συνεδρίασης που αναβλήθηκε πριν λίγες ημέρες, λόγω απουσίας των πέντε παρατάξεων της Αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο, πλην της παράταξης του κ.Ασημακόπουλου.

Κυρίες και κύριοι της Αντιπολίτευσης, η τακτική που ακολουθείτε με την επιλογή σας να μην προσέρχεστε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι καταδικαστέα και λειτουργεί εις βάρος των συνδημοτών μας και του Δήμου μας. Οφείλετε να εμπεδώσετε ότι, όλοι μας κρινόμαστε από τις προσπάθειες, το έργο, τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης των υποχρεώσεων και ευθυνών που μας ανέθεσαν οι πολίτες. Η παρεμπόδιση του έργου της Δημοτικής Αρχής δεν εστιάζει στο πρόσωπο του Δημάρχου της, αντιθέτως, αποτελεί παρακώλυση του έργου που πραγματοποιείται προς όφελος των συνδημοτών μας, του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button