ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΛΟΥΤΡΑΚΙ

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων: Νέα προκήρυξη για 32 προσλήψεις – Οι ειδικότητες

Θέσεις εργασίας αποκλειστικά για αποφοίτους λυκείου και γυμνασίου στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγιων Θεοδώρων – Πού θα υποβάλλετε αίτηση

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 32 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Θα προσληφθούν αποκλειστικά απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δηλαδή κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου και γυμνασίου, οι οποίοι θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΣΟΧ ΑΣΕΠ).

Οι ειδικότητες

  1. ΔΕ Οδηγών (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) – 1 θέση
  2. ΔΕ Οδηγών (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) – 4 θέσεις
  3. ΔΕ Ηλεκτρολόγων – 1 θέση
  4. ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων – 26 θέσεις

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και κατ΄εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Πού θα υποβάλλετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον, σύμφωνα με το proson, η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

proson.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button