ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δήμος Κορινθίων: έπεσαν πρόστιμα για ογκώδη απορρίμματα και κλαδέματα στον δρόμο

Καθημερινή είναι η προσπάθεια που γίνεται από την δημοτική αρχή της Κορίνθου για την αποκομιδή των απορριμμάτων, σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου. Φαίνεται, όμως ότι οι κακές συνήθειες των πολιτών δεν διορθώνονται εύκολα κι αυτό γιατί, όπως αποδεικνύεται, πολλοί εξακολουθούν να βγάζουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα και άλλα απορρίμματα που εκφεύγουν της καθημερινής διαχείρισης των μπλε και πράσινων κάδων.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος βρέθηκε στον Άσσο, όπου ακριβώς δίπλα στους κάδους των απορριμμάτων έχουν εναποτεθεί πάρα πολλά μπάζα και άλλα απορρίμματα.

Αυτοψία Στο δημοτικό διαμέρισμα Ασσου!!

Posted by Δημήτρης Μπίτζιος on Monday, 31 August 2020

Το ενδιαφέρον είναι πάντως, ότι ένας εκ των κατοίκων του Λεχαίου που πέταξε κλαδέματα στην άκρη του δρόμου πιάστηκε επ αυτοφόρω από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λεχαίου και φυσικά του καταλογίστηκε το προβλεπόμενο από τον κανονισμό καθαριότητας, πρόστιμο.

Στην περιοχή Λεχαιου Μπράβο στον πρόεδρο!!!Ενημερώνουμε ότι το πρόστιμο για τέτοιες παραβάσεις του Κανονισμούκαθαριότητα είναι 1000 € Σύμφωνα με το άρθρο 20 του κανονισμού!!

Posted by Δημήτρης Μπίτζιος on Monday, 31 August 2020

Ο Δημήτρης Μπίτζιος ενημερώνει τους Κορίνθιους ότι οφείλουν να ενημερώνουν την υπηρεσία καθαριότητας και σε συνεννόηση μαζί της να γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων που δεν μπαίνουν στους κάδους.

Πηγή: korinthia.net

Mary’s Food
Τηλ. 694 606 0985 – 2741550922
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button