ΕΛΛΑΔΑ

Δίδασκε στο ΑΠΘ ο 39χρονος που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι στην Θεσσαλονίκη

Οργή έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη ενός άντρα στη Θεσσαλονίκη ο οποίος έλιωσε και σκότωσε με το πόδι του ένα μικρό γατάκι. Ο άντρας αυτός ταυτοποιήθηκε και είναι Διδάκτωρ στο ΑΠΘ

Διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φαίνεται να είναι ο άντρας που έλιωσε και σκότωσε με το πόδι του ένα μικρό γατάκι.

Σύμφωνα με το MEGA, ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Η πρώτη δήλωση του άνδρα που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε το γατάκι

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι ένας 39χρονος ημεδαπός ταυτοποιήθηκε ως δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του μικρού γατιού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία ενώ σε βάρος του 39χρονου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ.

Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα.

Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν.

Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό», αναφέρει ο 39χρονος.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button