ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήξεις σε αρκετά σκάφη στη μαρίνα Ελευσίνας – Βίντεο ντοκουμέντο

Τη δράση της συμμορίας που έκανε διαρρήξεις σε σκάφη στη μαρίνα Ελευσίνας, παρουσίασε σε βίντεο ντοκουμέντο το MEGA

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που διαχειρίζεται τα σκάφη περιέγραψε στο “Live News” τις εικόνες που αντίκρισε μόλις άνοιξε το καταγραφικό υλικό της κάμερας.

«Έχουνε πιάσει όλα τα σκάφη και έχουν μπει σε ένα-ένα στα σκάφη μέσα, σε κάποια μπήκανε, σε κάποια δεν μπήκανε. Την ώρα που πηδήξανε στο σκάφος προσγειωθήκανε μπροστά στην κάμερα και βλέποντας την κάμερα χαμογελάγανε κιόλας, είχανε μία ευχαρίστηση στο πρόσωπό τους», δήλωσε.

«Έσπασαν τα πατώματα, σπάσανε τις οροφές, να φανταστείς ότι στις δύο καμπίνες μπροστά κατεβάσανε όλες τις οροφές κάτω, τις σπάσανε. Δεν ξέρω τι θέλανε να βρούνε», ανέφερε το θύμα διάρρηξης.

Καταφέρνουν να μπουν σε ένα από τα σκάφη και φαίνεται να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι για αρκετή ώρα.

«Εδώ στο δικό μας επειδή το βρήκαν πιο ενδιαφέρον κάτσανε περίπου δύο ώρες μέσα μπαίνοντας, βγαίνοντας, αρπάζοντας, κουβαλώντας πράγματα, ένας χαμός».

Όλο το εσωτερικό του σκάφους είναι βομβαρδισμένο. Έχουν ανοίξει ντουλάπες, συρτάρια… έχουν ξεριζώσει τα ντουλάπια. Είναι όλα πεταμένα κάτω.

«Μπήκα μέσα και είδα το σκάφος διαλυμένο. Έχει τηλεοράσεις, έχει ένα ηχοσύστημα, έχει κάτι δορυφορικά συστήματα για τις τηλεοράσεις, έχει μηχανήματα πανάκριβα», δήλωσε το θύμα διάρρηξης.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του “Live News”

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button