ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Covid+Εμπόριο: Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας πρωτοπορεί

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας και ξέρει και μπορεί να αλλάξει τα  δεδομένα στην τοπική αγορά και οικονομία

Πρότυπα διδακτικά δρώμενα εν κινήσει

Για πρώτη φορά σε Πανελλαδικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο από τον Εμπορικό Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας μια μοναδική δράση, από  κορυφαίους στο είδος τους performance.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία που  κατάφεραν μέσα σε ένα μήνα να την επαναλάβουν για  δεύτερη φορά και με την συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Τα μαγαζιά, οι πελάτες, ο κόσμος που βρέθηκε στο Αίγιο την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα θυμάται για πολύ καιρό την μοναδική δράση με τον ξυλοπόδαρο και τους παντομίμους, που ενημέρωσαν με το δικό τους, μοναδικό,  πρωτότυπο τρόπο για τα μέτρα φύλαξης και ασφαλείας κατά του covid19.

 Παράλληλα μοιράστηκαν σε όλα τα καταστήματα και στους καταναλωτές, μάσκες και τοπικά προϊόντα της περιοχής!

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας πάντα δίπλα στους Εμπόρους και στην πόλη, κάνει ότι είναι δυνατό ακόμα και μέσα από δύσκολες συνθήκες να τονώσει την τοπική αγορά και οικονομία, με ”μικρές ενέσεις”, ικανές όμως να κάνουν γνωστή την πόλη του Αιγίου στο πανελλήνιο.

Ας πάρουμε μια γεύση μέσα από το βίντεο:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button