ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΡΙΝΘΙΑΛΟΥΤΡΑΚΙ

Χωρίς θεατές θα διεξαχθούν τα “37α Θώδεια” την Κυριακή στο Λουτράκι

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων θα διοργανώσουν για μία ακόμη χρονιά τους αγώνες «37α ΘΩΔΕΙΑ 2021» που αποτελούν θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, την Κυριακή (13/6)

Η φετινή διοργάνωση θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα δεδομένο του ότι θα γίνει στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή χτυπημένος από τον covid-19. Οι διοργανωτές με τον τρόπο αυτό θέλησαν να τιμήσουν τον άνθρωπο, που για δεκαετίες πρόσφερε από διάφορα πόστα στον ελληνικό αθλητισμό.

Δείτε την προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλθούν έως την Πέμπτη 10 Ιουνίου (δείτε το έντυπο)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, παρακαλούνται όλοι οι εισερχόμενοι στο στάδιο αθλητές, προπονητές, παράγοντες να είναι μόνο με την απόδειξη rapid ή μοριακού test.

Απαγορεύεται η είσοδος στους θεατές, μόνο οι δηλωμένοι αθλητές στους αγώνες με τους συνοδούς της ομάδας τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Ο έλεγχος στην είσοδο θα είναι αυστηρός για την ασφάλεια όλων.

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button