ΑΘΛΗΤΙΚΑΛΟΥΤΡΑΚΙ

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας Drift στο Λουτράκι – Δευτέρα λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες από το Αθλητικό Σωματείο της Start Line Racing Club για τον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2021 στις 22–23 Μαΐου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, οι εντυπωσιακοί οδηγοί του Drift, θα βρεθούν σε μια διαδρομή που απαιτεί απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα. Στόχος τους φυσικά είναι το θέαμα και να παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά περάσματα τους, με τα μοναδικά αυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Για ακόμη μια φορά θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως και φέτος οι κύριες κατηγορίες του θεσμού είναι δύο, αυτή της PRO (διπλά περάσματα) και της Street Legal (μονά περάσματα).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. τα οποία θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες, επιπρόσθετα η παρουσία των θεατών δεν θα είναι δυνατή, καθώς κύριο μέλημα όλων μας είναι να ξεπεράσουμε την πανδημία όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Start Line Racing Club, mετά από έγκριση από την ΟΜΑΕ, οι δηλώσεις συμμετοχής για τον πρώτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος DRIFT, που θα διεξαχθεί στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, θα παραταθούν μέχρι την Δευτέρα 17 Μαΐου και ώρα 23:59.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068 και στο email: [email protected]

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button