ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών του Ηλεκτρικού – Άγνωστος άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές

Ο άνδρας παρέμεινε ξαπλωμένος για περίπου 20 λεπτά και αρνούνταν να απομακρυνθεί, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ – Λίγο πριν εμφανιστεί η αστυνομία σηκώθηκε και έσπευσε να εξαφανιστεί – Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Μία απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου καθώς στις 15:07 ο οδηγός συρμού με κατεύθυνση από Φάληρο προς Μοσχάτο εντόπισε έναν άνδρα να βρίσκεται ξαπλωμένος στις γραμμές. Άμεσα ο οδηγός ακινητοποίησε τον συρμό και διεκόπη η ηλεκτροδότηση της γραμμής.

Ο άνδρας παρέμεινε ξαπλωμένος για περίπου 20 λεπτά και αρνούνταν να απομακρυνθεί παρά τις προσπάθειες του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία ο άνδρας σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Με την ολοκλήρωση του απαιτούμενου ελέγχου στο τμήμα Φάληρο – Μοσχάτο από τον Επιθεωρητή και τον Επόπτη Λειτουργίας της ΣΤΑ.ΣΥ. επανηλεκτροδοτήθηκε η Γραμμή και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Εξαιτίας του συμβάντος οι επιβάτες, υποχρεώθηκαν να παραμείνουν εντός συρμού μέχρι τη λήξη της διαδικασίας υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της 30λεπτης διακοπής των δρομολογίων στο τμήμα Ταύρος – Πειραιάς.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button