ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Ρέμος για Κιβωτό: «Ξέρω τον πατέρα Αντώνιο και έχω την καλύτερη άποψη, ας μην προτρέχουμε»

Στον πατέρα Αντώνιο αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ήταν κι ένας από τους πρώτους χορηγούς της «Κιβωτού του Κόσμου»

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο ΣΚΑΪ «Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην «Κιβωτό του Κόσμου». Φοβάμαι πως ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή, που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Συνέχισε, τονίζοντας «Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους, για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή». 

«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε, γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο». 

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button