ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Αναβολή του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, οι λόγοι της αναβολής

Το προγραμματισμένο για τις 23 Ιουνίου Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας δεν πραγματοποιήθηκε, από την στιγμή που δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός Δημοτικών Συμβούλων.

Οι αρχηγοί την συνδυασμών της αντιπολίτευσης Μαρία Πρωτοπαππά, Κωνσταντίνος Λογοθέτης, Ιωάννης Καραπανάγος και Δημήτρης Βασιλείου με κοινή ανακοίνωση εξήγησαν τους λόγους της απουσίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δημοτική Αρχή αποδεδειγμένα, πλέον, μας εμπαίζει, μας περιφρονεί και συμπεριφέρεται αυθαίρετα σε όλη την αντιπολίτευση. Για τους παρακάτω λόγους, απέχουμε από τη σημερινή συνεδρίαση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας:

α.-Μετά από γραπτή πρόταση που κατέθεσε σύσσωμη η αντιπολίτευση, την Κυριακή (21.6.2020), για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης, η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε, με ορθή επανάληψη, χθες (22.6.2020), Δημοτικό Συμβούλιο κεκλεισμένων των θυρών, την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα!!! Ο νοών νοείτω!!!

β.-Η έλλειψη σεβασμού στους Επικεφαλής των Παρατάξεων, στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους Θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα.

γ-Η μη εκτέλεση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ταυτόχρονα συνιστά σοβαρή πειθαρχική παράβαση καθήκοντος.

δ.-Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου με την κατάθεση μήνυσης από Αντιδήμαρχο σε Δημοτικό Σύμβουλο.

ε.-Η αλαζονεία, η ειρωνία, οι προσβολές και οι εκβιασμοί του δημάρχου και συνεργατών του προς Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και Δημοτικών Συμβούλων.

στ.-Η προκλητική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής απέναντι σε δημότες, ποικιλοτρόπως.

ζ.-Η αναιτιολόγητη, πρόχειρη και επιφανειακή αντιμετώπιση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο μας.

Δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον αντίστοιχες συμπεριφορές και τακτικές.

ΟΙ επικεφαλής των παρατάξεων 1.-Πρωτοπαππά Μαρία (Δύναμη Δημιουργίας) 2- .-Λογοθέτης Κωνσταντίνος (Με τους Πολίτες Μπροστά) 3. Καραπανάγος Ιωάννης (Αλλάzουμε Μαζί) 4.Βασιλείου Δημήτριος (Ώρα για Δράση)

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button