ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο σε σχολείο του Βόλου, δύο μαθητές στο νοσοκομείο

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε για το περιστατικό

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα σε σχολική μονάδα του Βόλου, όπου στεγάζονται Γυμνάσιο και Λύκειο. Ένας μαθητής του Γυμνασίου πέρασε τα «όρια» διαχωρισμού των δύο σχολείων, με μαθητή του Λυκείου να ενημερώνει σχετικά τον υποδιευθυντή του. Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον μαθητή του Γυμνασίου, ο οποίος φώναξε δύο εξωσχολικούς, για να αναλάβουν δράση… ενάντια στον άλλο μαθητή, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Οι εξωσχολικοί μπήκαν ανενόχλητοι στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος και ξυλοκόπησαν τον μαθητή του Λυκείου, προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Από τη μανία και την έκδηλη «μαγκιά» των εξωσχολικών, που έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο σχολείο, δε γλίτωσε ούτε ένας άμοιρος μαθητής, που έσπευσε να βοηθήσει/σώσει τον συμμαθητή του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας.

Διασώστες του ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν και έσπευσαν με ασθενοφόρο στο σχολείο, παρέλαβαν τους δύο μαθητές και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης, ενημερώθηκε για το περιστατικό άγριας βίας μέσα στο σχολείο και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button