ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕκδηλώσειςΕπικαιρότητα

Άγιοι Θεόδωροι: Ξεκίνησε ο ΕΟΔΥ τα rapid tests

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων

Από τις 09:30 το πρωί, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργεί δωρεάν γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας Ευαγγελίστριας, στους Αγίους Θεοδώρους.

Τα τεστ γίνονται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό πτ Κορίνθου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Αγίων Θεοδώρων και τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο έως τις 13:30.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟ ΠΕΡΝΧΩΡΑΣ ΑΠΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣΥΓ ΕΙΑΣ Δευτέρα, 28/06/2021 Ώρες: 09.30 13.30 Πλατεία Ευαγγελιστρίας Άγιοι Θεόδωροι Τετάρτη, 30/06/2021 Ώρες: 09.30 13.30 Πλατεία Ο.Σ.Ε. Λουτρακίου RAPID COVID-19 TEST σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. Με τη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού"
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button