ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕπικαιρότηταΥΓΕΙΑ

Άγιοι Θεόδωροι: Ξεκίνησε ο ΕΟΔΥ τα δωρεάν rapid tests στην αίθουσα των ΚΑΠΗ

Η Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, διενεργεί δωρεάν rapid tests στους Αγίους Θεοδώρους

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Hellenic Red Cross και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων διεξάγει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων (Ευαγγελιστρίας & Παυσανία, Άγιοι Θεόδωροι).

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 13:30.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί ότι, όλοι οι πολίτες ανεξαιρέτως μπορούν να προσέρχονται για να υποβληθούν σε rapid test. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, δεν θα μπορούν να εκδώσουν τη βεβαίωση από το Gov.gr για να την προσκομίσουν στον εργοδότη.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟ ΝΕΡΙΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΛΩΡΩΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΕΙΑΣ Δευτέρα, 20/09/2021 2021 Ώρες: 09.30-13.30 13.30 Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων (Ευαγγελιστρίας & Παυσανία, Άγιοι Θεόδωροι) Τετάρτη, 22/09/2021 2021 Ώρες: 09.30 13.30 Δημοτικό Κτήριο Beau Rivage (Ποσειδώνος & Ήρας 2, Παραλία Λουτρακίου) RAPID COVID-19 TEST σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. Με τη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού"

https://www.facebook.com/maxprint.gr
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button