ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕκδηλώσειςΣύλλογοι

Άγιοι Θεόδωροι: Βραδιά μνήμης από την χορωδία “Πολύμνια” για τα 200 χρόνια από την έξοδο του Μεσολογγίου (Βίντεο-Εικόνες)

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και βαθύ σεβασμό, η Χορωδία «Πολύμνια» του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φιλοστράτα» παρουσίασε το αφιέρωμα για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ατμόσφαιρα μνήμης και τιμής, με τον κόσμο να δίνει δυναμικά το «παρών» και να συμμετέχει συναισθηματικά σε κάθε στιγμή. Οι ερμηνείες, γεμάτες πάθος και ιστορική φόρτιση, άγγιξαν το κοινό, το οποίο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Ήταν μια βραδιά που μας θύμισε τη δύναμη της ιστορίας και της συλλογικής μνήμης, αφήνοντας σε όλους μας ένα βαθύ αποτύπωμα.

@agioitheodoroi.com Βραδιά μνήμης για τα 200 χρόνια από την έξοδο του Μεσολογγίου από την χορωδία Πολύμνια στους Αγίους Θεοδώρους #agioitheodoroi ♬ Shadow Watching From Trees – Mirellavieira
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Back to top button