ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΕκδηλώσεις

Άγιοι Θεόδωροι: Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην πόλη μας

Ο Δήμος ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην περιφερειακή ενότητα των Αγίων Θεοδώρων

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 σε όλο τον Δήμο

Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή της 23ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023.

Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, καλούνται οι κρατικές υπηρεσίες, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, τα υποκαταστήματα τραπεζών, τα ιδιωτικά γραφεία και οι πολίτες να αναρτήσουν την Ελληνική σημαία στα καταστήματα των υπηρεσιών τους και τις οικίες τους αντίστοιχα.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 σε όλο τον Δήμο

Σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις.

Πανηγυρική φωταγώγηση δημόσιων και δημοτικών κτηρίων, ιδιωτικών καταστημάτων, υποκαταστημάτων τραπεζών, ιδιωτικών γραφείων, κεντρικών οδών, πλατειών και οικιών, κατα τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2023.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στους Αγίους Θεοδώρους

Ώρα 09:45 – Προσέλευση επισήμων στο Δημοτικό κατάστημα Αγίων Θεοδώρων.

Ώρα 10:00 – Δοξολογία στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από την διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγίων Θεοδώρων, κα Θεώνη Μαυροματίδου.

Στην Δοξολογία καλούνται να παραστούν: Οι εκπρόσωποι Σωματείων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ή εκπρόσωπος αυτών με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους.

Ώρα 10:30 – Μετά το τέλος της δοξολογίας, θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές, τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τους Φορείς και τα σχολεία. Ακολούθως, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

Ώρα 10:50 – Ακολουθεί παρέλαση ενώπιον των Επισήμων, με τη συμμετοχή των Σχολείων των Αγίων Θεοδώρων, επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου.

Τα θέματα της ιεροτελεστίας θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού και τα θέματα της κυκλοφορίας και της τάξης το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button