ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΛΟΥΤΡΑΚΙΥΓΕΙΑ

Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι: Δωρεάν εξετάσεις Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου στις συνδημότισσες

Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου:

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από αίτημα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, το οποίο έγινε αποδεκτό, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας της Περιφέρεια Πελοποννήσου – Peloponnese Region, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο, με ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από τις 20 Ιουνίου 2021 στην κινητή μονάδα που θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 27413 60601,-664 & 27440 62000 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Ευελπιστώντας και πάλι στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 20/6/202/ Η Ελλάδα κατά του καρκίνου Πρόγραμμα πληδυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού & του τραχήλου της μήτρας με Δωρεάν μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ προαύλιος χώρος) τηλ. για ραντεβού: 27413.60601 60664 & 27440.62000 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΣ KOPINGIAT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ipyችa ΟΓΚΟΛΟΡΙΑΚ IGPA MITponoAIC ΚΟΡΙΝΘΟΥ"
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button