Άγιοι Θεόδωροι: Κυνήγι χαμένου θησαυρού & παιδικό πάρτυ

Παιδικά χαμόγελα γέμισαν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου οι Άγιοι Θεόδωροι
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και το παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.
Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, μια διοργάνωση από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών “Πρωτοπορία” σε συνεργασία με τον δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή από τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ και κατέληξε στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως όπου οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους και στη συνέχεια διασκέδασαν με την ψυχή τους στο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ με ανιματέρ, ταχυδακτυλουργούς, bubble party, face painting, απόλαυσαν διάφορα κεράσματα και χόρεψαν το Γαϊτανάκι.
Όπως βλέπουμε, σε όλες τις εκδηλώσεις του δήμου μας, η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, μικροί και μεγάλοι ντύνονται με αποκριάτικη διάθεση και περνάνε όμορφα, κάτι που είχε υποσχεθεί η αντιδήμαρχος πολιτισμού και εκδηλώσεων, κ. Θεώνη Μαυροματίδου.
Ραντεβού την Κυριακή 2 Μαρτίου στην παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων, στο κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου και την μεγάλη συναυλία με τον Stan, στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.