ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Θεόδωροι: Η καθηγήτρια Μαρία Τουρνά σχολιάζει τα σημερινά θέματα στα μαθηματικά των πανελλαδικών εξετάσεων

Το agioitheodoroi.com σας μεταφέρει το σχόλιο από την καθηγήτρια μαθηματικών της πόλης μας, Μαρία Τουρνά, για τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Σε τρία μαθήματα προσανατολισμού εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, «ανοίγοντας» έτσι τη δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά, οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στα Μαθηματικά και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στη Βιολογία.

Φέτος οι υποψήφιοι διαγωνίζονται για 68.574 θέσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Το σχόλιο της καθηγήτριας μαθηματικών, Μαρίας Τουρνά

Η καθηγήτρια Μαθηματικών που κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους κ. Μαρία Τουρνά, αποδέχθηκε πρόθυμα την πρόταση του agioitheodoroi.com και σχολίασε τα θέματα που “‘έπεσαν” σήμερα στα Μαθηματικά , λέγοντας:

«Τα φετινά θέματα των μαθηματικών χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές βατά. Εύκολη θεωρία. Τα θέματα Β και Γ είναι βατά, χωρίς να απαιτούν πολύπλοκες πράξεις. Το θέμα Δ (ως είθισται) είναι απαιτητικό ,κυρίως το ερώτημα Δ4.

Τα θέματα του υπουργείου Παιδείας στο μάθημα των Μαθηματικών:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button