ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕΛΛΑΔΑΕπικαιρότητα

Άγιοι Θεόδωροι: Η φιλόλογος Κατερίνα Κορδαλή σχολιάζει τα θέματα των πανελλήνιων στη νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία

Το agioitheodoroi.com σας μεταφέρει σχόλιο από την φιλόλογο της πόλης μας, Κατερίνα Κορδαλή, για τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, τη γνωστή σε όλους μας Έκθεση έκαναν «ποδαρικό» σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στο ίδιο μάθημα εξετάστηκαν και οι μαθητές των ΕΠΑΛ με τα θέματα να κρίνονται εύκολα βατά.

Λίγο μετά τις 10.00 π.μ. πιστό στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το θέμα που έπεσε στην Έκθεση 2022 βάζοντας τέλος στην αγωνία των μαθητών των ΓΕΛ όλης της χώρας.

Η φιλόλογος Κατερίνα Κορδαλή στο agioitheodoroi.com

Η καθηγήτρια φιλολογίας που κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους κ. Κατερίνα Κορδαλή, αποδέχθηκε πρόθυμα την πρόταση του agioitheodoroi.com και σχολίασε το θέμα που “‘έπεσε” στο μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, λέγοντας:

«Διδαγμένο θέμα, αντιμετωπίσιμο, κλιμακωτής δυσκολίας για διαβασμένους μαθητές. Το θέμα στο οποίο διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι σχετιζόταν με την αξία της ιστορικής γνώσης καθώς και με τους βιωματικούς τρόπους που μπορεί να επιτευχθεί η προσέγγιση του παρελθόντος. Στα ζητούμενα δεν υπήρχαν ασάφειες και προαπαιτούνταν καλή γνώση της θεωρίας».

Το θέμα του υπουργείου Παιδείας στο μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button