ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΕκδηλώσεις

Άγιοι Θεόδωροι: Έρχεται ο ΕΟΔΥ για δωρεάν rapid tests

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 την ερχόμενη εβδομάδα σε σημεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό πτ Κορίνθου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Αγίων Θεοδώρων και τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων θα διεξάγουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, σε σημεία του Δήμου.

Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας Αγίων Θεοδώρων και θα διενεργούν rapid test από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

-την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στην Πλατεία Ο.Σ.Ε. Λουτρακίου και θα διενεργούν rapid test από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΤΡΑΚΙΟΥ ΤΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣΥΓ ΓΕΙΑΣ RAPID COVID-19 TEST σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. Δευτέρα, 19/07/2021 Ώρες: 09.30- 13.30 Πλατεία Ευαγγελιστρίας Άγιοι Θεόδωροι Με τη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΠΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣΥΓΕΙΑΣ RAPID COVID-19 TEST σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. Τετάρτη, 21/07/2021 Ώρες: 09.30 13.30 Πλατεία Ο.Σ.Ε. Λουτράκι Με τη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού"

https://www.facebook.com/maxprint.gr
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button