ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕπικαιρότητα

Άγιοι Θεόδωροι: Δωρεάν εξέταση Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου

Η Κινητή Μονάδα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου στη Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων.

Στο πλαίσιο της δράσης διενέργειας ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας, στον γυναικείο πληθυσμό που υλοποιεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σας ενημερώνουμε ότι η ειδική κινητή μονάδα θα βρίσκεται από την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 6976 414 224 (κ. Ρούλα Βλαστάρη) για να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Θεοδώρων και τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία Ευελπιστώντας και πάλι στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ n.e. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ Έναρξη 23/7/2021 Η Ελλάδα κατά του καρκίνου Πρόγραμμα πλπδυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωοη του καρκίνου του μαστού & του τραχήλου tns μήτρας με Δωρεάν μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου Κ.Α.Π.Η. ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (προαύλιος χώρος) τηλέφωνο για ραντεβού: 6976 414 224 (κα Βλαστάρη) ΠΕΡΙΘΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΟΙΑΣ MANIRD LPTMA ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΣ KOPINGIAI IGPA MITpOnOAIC ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

https://www.facebook.com/maxprint.gr
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button