ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕπικαιρότηταΛΟΥΤΡΑΚΙ

Άγιοι Θεόδωροι: Δεν ισχύει ο περιορισμός 2 χιλιομέτρων για τραπεζικές συναλλαγές

Διευκρινήσεις προς τους Δημότες, έδωσε ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και υπεύθυνος θεμάτων covid του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, για τους κωδικούς sms 2 και 3

Αρκετά ήταν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχτηκε το agioitheodoroi.com, από συνδημότες κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων, έπειτα από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης 2 χιλιομέτρων.

Εύλογες ήταν οι απορίες τους, ιδιαίτερα για τις τραπεζικές συναλλαγές, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν τραπεζικά καταστήματα στους Αγίους Θεοδώρους και τα ΑΤΜ της πόλης, κάποιες φορές δεν έχουν χρήματα ή βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Σε επικοινωνία ήρθε το agioitheodoroi.com με τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου, όπου μας διευκρίνισε τα παρακάτω:

Για τραπεζικές συναλλαγές, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα του Λουτρακίου.

Για αγορές σε καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης, επιτρέπεται η μετακίνηση εντός του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ανεξαρτήτως χιλιομετρικής απόστασης.

Τέλος, όσον αφορά για άλλες υπηρεσίες οι οποίες δεν βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας (όπως ΔΕΗ και Εφορία), οι πολίτες πρέπει πρώτα να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, όπου θα λαμβάνουν οδηγίες για την διευθέτηση των αναγκών τους.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button